Düzce'de Miniklerin heyecanına ortak oldular

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2021 - 14:19, Güncelleme: 08.09.2021 - 14:19
 

Düzce'de Miniklerin heyecanına ortak oldular

Düzce'de Miniklerin heyecanına ortak oldular
Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti, heyecanlarına ortak oldu.Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay eşi Melek Onay ile birlikte Gölyaka Anaokulunu ziyaret etti. İlk defa okula başlayan minik öğrencilerin okul heyecanlarına ortak alan Kaymakam Onay, tüm öğretmen, öğrenci ve velilere başarılı ve sağlıklı bir yıl diledi.
Düzce'de Miniklerin heyecanına ortak oldular

Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay, minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti, heyecanlarına ortak oldu. Gölyaka Kaymakamı Fahri Onay eşi Melek Onay ile birlikte Gölyaka Anaokulunu ziyaret etti. İlk defa okula başlayan minik öğrencilerin okul heyecanlarına ortak alan Kaymakam Onay, tüm öğretmen, öğrenci ve velilere başarılı ve sağlıklı bir yıl diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.