Düzce’de Dr. Volkan Madencioğlu hayatını kaybetti
Düzce’de Dr. Volkan Madencioğlu hayatını kaybetti
Düzce’de emekli doktor Volkan Madencioğlu hayatını kaybetti. Madencioğlu’nun cenazesi bugün Şehitlik Camii’nde kılınacak namazın ardından defnedilecek.
Düzce’nin tanınan isimlerinden, emekli doktor Volkan Madencioğlu, hayatını kaybetti. Madencioğlu’nun vefatı ailesi, yakınları ve şehirde büyük üzüntüye neden oldu.Şehrin eşrafından merhum Vural Madencioğlu ve Gülsüm Şurgun’un kardeşi olan Volkan Madencioğlu, aynı zamanda Mısra Madencioğlu’nun amcası, Avukat Ekin Şurgun Şahin ve Avukat Yılmaz Şahin’in dayısıydı. Görkem Madencioğlu ile Deniz Madencioğlu Kul’un babası olan Madencioğlu, çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.
Edinilen bilgilere göre, merhumun cenazesi bugün (1 Mayıs Cuma günü) Şehitlik Camii’nde saat 11:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.
Düzce’de uzun yıllar sağlık alanında hizmet veren Madencioğlu’nun vefatı, şehirde derin üzüntü oluşturdu.
Hür Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Hür Haber ailesi olarak sabırlar dileriz.
Bilgilendirme
Düzce’de vefat eden vatandaşlara ait güncel vefat haberleri ve cenaze bilgileri Hür Haber’de düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Vefat haberleri burada güncel olarak paylaşılmaktadır.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

