Düzce’de Anlamlı Sergi Açıldı! Sanatla Değerler Geleceğe Taşınıyor

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.03.2026 - 17:34, Güncelleme: 17.03.2026 - 17:34
 

Düzce’de Anlamlı Sergi Açıldı! Sanatla Değerler Geleceğe Taşınıyor

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mevlid-i Nebi’nin 1500. yılı kapsamında hazırlanan “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi açıldı. Hat, tezhip ve ebru eserlerinin yer aldığı sergi, yoğun ilgi görüyor.
Düzce’de kültür ve sanat dolu anlamlı bir etkinlik daha hayata geçirildi. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Mevlid-i Nebi’nin 1500. yılı dolayısıyla hazırlanan “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi kapılarını ziyaretçilere açtı.Düzce Valiliği Kampüsü’nde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında düzenlenen serginin açılışına; Düzce Valisi Mehmet Makas, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve il protokolü katıldı. Açılış programında sergilenen eserleri tek tek inceleyen Vali Mehmet Makas, çalışmalarda emeği bulunan usta öğreticiler ve kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. GELENEKSEL SANATLAR BÜYÜLEDİ Sergide yer alan eserler, geleneksel Türk sanatlarının zarif ve estetik yönünü gözler önüne serdi. Özellikle hat, tezhip ve ebru sanatlarıyla hazırlanan çalışmalar, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.Kültürel ve manevi değerlerin sanat aracılığıyla gelecek nesillere aktarılmasını hedefleyen sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, hem sanatın inceliklerini yakından görme fırsatı buldu hem de anlam yüklü eserlerle buluştu. ZİYARET İÇİN SON GÜN “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında 18 Mart Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mevlid-i Nebi’nin 1500. yılı kapsamında hazırlanan “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi açıldı. Hat, tezhip ve ebru eserlerinin yer aldığı sergi, yoğun ilgi görüyor.

Düzce’de kültür ve sanat dolu anlamlı bir etkinlik daha hayata geçirildi. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Mevlid-i Nebi’nin 1500. yılı dolayısıyla hazırlanan “Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi kapılarını ziyaretçilere açtı.Düzce Valiliği Kampüsü’nde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında düzenlenen serginin açılışına; Düzce Valisi Mehmet Makas, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve il protokolü katıldı. Açılış programında sergilenen eserleri tek tek inceleyen Vali Mehmet Makas, çalışmalarda emeği bulunan usta öğreticiler ve kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

GELENEKSEL SANATLAR BÜYÜLEDİ

Sergide yer alan eserler, geleneksel Türk sanatlarının zarif ve estetik yönünü gözler önüne serdi. Özellikle hat, tezhip ve ebru sanatlarıyla hazırlanan çalışmalar, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.Kültürel ve manevi değerlerin sanat aracılığıyla gelecek nesillere aktarılmasını hedefleyen sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, hem sanatın inceliklerini yakından görme fırsatı buldu hem de anlam yüklü eserlerle buluştu.

ZİYARET İÇİN SON GÜN

“Sanatın Diliyle Değerlerimiz” sergisi,
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında
18 Mart Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.