Düzce'de 10 öğrenci çerkezce dilini seçti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2021 - 13:30, Güncelleme: 30.10.2021 - 13:30
 

Düzce'de 10 öğrenci çerkezce dilini seçti

Düzce'de 10 öğrenci çerkezce dilini seçti
Kafkas Dernekleri Federasyonu Anadili komisyonu ve Düzce Adige Kültür Derneği’nin işbirliği ile Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu’nda kiril alfabesiyle Çerkezce seçmeli dersi tercih eden 10 öğrenci derslere girmeye başladı. Düzce’de bir çok kültür ile birlikte yaşamlarını sürdüren Çerkezlerin Derneği olarak Düzce Adige Kültür Derneği ve Kafkas Dernekleri Federasyonu iş birliği ile Düzce’de kiril alfabesiyle Çerkezce dersi açıldı. Mustafa Kemal Ortaokulu’nda seçmeli ders olarak öğrencilerin seçenek olarak sunulan Çerkezce dersini okulda bulunan 10 öğrenci tercih etti. Öğretmen Hacer Yıldırım eşliğinde 10 öğrenci derslere başladı.
Düzce'de 10 öğrenci çerkezce dilini seçti

Kafkas Dernekleri Federasyonu Anadili komisyonu ve Düzce Adige Kültür Derneği’nin işbirliği ile Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu’nda kiril alfabesiyle Çerkezce seçmeli dersi tercih eden 10 öğrenci derslere girmeye başladı.
Düzce’de bir çok kültür ile birlikte yaşamlarını sürdüren Çerkezlerin Derneği olarak Düzce Adige Kültür Derneği ve Kafkas Dernekleri Federasyonu iş birliği ile Düzce’de kiril alfabesiyle Çerkezce dersi açıldı. Mustafa Kemal Ortaokulu’nda seçmeli ders olarak öğrencilerin seçenek olarak sunulan Çerkezce dersini okulda bulunan 10 öğrenci tercih etti. Öğretmen Hacer Yıldırım eşliğinde 10 öğrenci derslere başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.