Düzce’de 1 Haftada Şok Denetim! 22 Bin Sorgu, 21 Tutuklama
Düzce’de 1 Haftada Şok Denetim! 22 Bin Sorgu, 21 Tutuklama
Düzce’de polis ve jandarmanın 1 haftalık denetimlerinde 22 bin 590 kişi sorgulandı. Aranan 55 kişi yakalanırken, 21’i tutuklandı.
Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla denetimler aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda ekipler 24 saat esasına göre sahada görev yapıyor.
1 haftada 22 bin 590 kişi sorgulandı
Ekipler tarafından 6-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 22 bin 590 kişi sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda, çeşitli suçlardan araması bulunan 55 kişi gözaltına alındı.
21 kişi tutuklandı
Gözaltına alınan şüphelilerden 21’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
Silah ve mühimmat ele geçirildi
Yapılan aramalarda 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet tabanca, 16 adet mermi, 8 adet av tüfeği, 3 adet şarjör, 2 adet kesici-delici alet ve 22 adet kartuş ele geçirildi.
Mücadele kararlılıkla sürecek
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz devam edeceğini belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin artırılarak sürdürüleceğini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

