Düzce Pazaryerlerinde Fırsatçılara Geçit Yok

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2022 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2022 - 19:55
 

Düzce Pazaryerlerinde Fırsatçılara Geçit Yok

Etiket ve tartı kontrolü yapıldı. Vatandaş mağdur edilmeyecek.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler pazar yerleri uygulama yönetmeliği kapsamında il genelinde kurulan pazaryerlerinde denetlemelerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, tezgah, etiket ve tartı kontrolleri yaptı. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde denetimlerini her alanda sıklaştırıyor. Son olarak pazaryerlerinde kurulan tezgahları denetleyen ekipler, pazarcı esnaflarını haksız kazanç sağlayarak vatandaşların mağdur edilmemesi için uyarılarda bulundu.Pazarda genelde fiyat ve tartı kontrolleri üzerinde duran ekipler, satışı yapılan her ürünün etiketinin bulunması konusunda uyarıda bulunurken, tartı aletlerini doğru çalışıp çalışmadığını denetledi.  Zabıta ekipleri geçiş güzergahı üzerinde ürün satan pazarcı esnaflarının da kayıt altına alınması için uyarıda bulundu.  
Etiket ve tartı kontrolü yapıldı. Vatandaş mağdur edilmeyecek.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler pazar yerleri uygulama yönetmeliği kapsamında il genelinde kurulan pazaryerlerinde denetlemelerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, tezgah, etiket ve tartı kontrolleri yaptı. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde denetimlerini her alanda sıklaştırıyor.

Düzce Pazaryerlerinde Fırsatçılara Geçit Yok

Son olarak pazaryerlerinde kurulan tezgahları denetleyen ekipler, pazarcı esnaflarını haksız kazanç sağlayarak vatandaşların mağdur edilmemesi için uyarılarda bulundu.Pazarda genelde fiyat ve tartı kontrolleri üzerinde duran ekipler, satışı yapılan her ürünün etiketinin bulunması konusunda uyarıda bulunurken, tartı aletlerini doğru çalışıp çalışmadığını denetledi.  Zabıta ekipleri geçiş güzergahı üzerinde ürün satan pazarcı esnaflarının da kayıt altına alınması için uyarıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.