Düzce Belediyesi'nden duyarlı davranış

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.04.2024 - 13:12, Güncelleme: 03.04.2024 - 13:25
 

Düzce Belediyesi'nden duyarlı davranış

İptal Edilen Etkinlik Vatandaştan Takdir Topladı
İstanbul'da meydana gelen yangından gelen acı haberin ardından Düzce Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde yapilacak olan program iptal edildi. Düzce Belediyesinin duyarlı davranışı takdir topladı.  Düzce Belediyesi tarafından ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam farklı bir organizasyona imza atılıyordu. Ancak İstanbul Gayrettepe'de bir işyerinin tadilatı sırasında çıkan yangında 29 işçi hayatını kaybetti. İstanbul'dan gelen acı haber üzerine Düzce Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde Düzce Seyran İlahi Grubu etkinliğini iptal etti. Düzce Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan aciklamada; "Geçmiş Olsun İstanbul. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen yangın felaketi nedeniyle bu akşam düzenlemeyi planladığımız Ramazan etkinliğimiz iptal edilmiştir. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi. Yapılan paylaşımın ardından çok sayıda vatandaş hem imojiler bırakarak hemde yorumlarda hayatını kaybeden işçilere taziyelerini iletti.
İptal Edilen Etkinlik Vatandaştan Takdir Topladı

İstanbul'da meydana gelen yangından gelen acı haberin ardından Düzce Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde yapilacak olan program iptal edildi. Düzce Belediyesinin duyarlı davranışı takdir topladı.   Düzce Belediyesi tarafından ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam farklı bir organizasyona imza atılıyordu. Ancak İstanbul Gayrettepe'de bir işyerinin tadilatı sırasında çıkan yangında 29 işçi hayatını kaybetti. İstanbul'dan gelen acı haber üzerine Düzce Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde Düzce Seyran İlahi Grubu etkinliğini iptal etti. Düzce Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan aciklamada; "Geçmiş Olsun İstanbul. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen yangın felaketi nedeniyle bu akşam düzenlemeyi planladığımız Ramazan etkinliğimiz iptal edilmiştir. Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi. Yapılan paylaşımın ardından çok sayıda vatandaş hem imojiler bırakarak hemde yorumlarda hayatını kaybeden işçilere taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.