Düzce Belediyesi fen işleri tüm ekipleriyle sahada

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.07.2023 - 18:52, Güncelleme: 11.07.2023 - 18:57
 

Düzce Belediyesi fen işleri tüm ekipleriyle sahada

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan yoğun yağışlardan ötürü yaşanan olumsuzluklarla mücadeleye destek verirken bir yandan da rutin çalışmalarının devamlılığını sağlamayı sürdürüyor.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında ve 56 mahalle genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, mevcut kaldırımların onarım başta olmak üzere mahallelerde asfalt çalışmaları ve yama işlemlerini de devam ettiriyor.Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle yoğun yağışlardan ötürü bir çok noktada taşkınlar yaşanan Düzce’de belediye tüm birimleriyle birlikte olumsuzluklarla mücadele ederken bir taraftan da planlanan saha çalışmaları sürdürülüyor.Camikebir ve Cedidiye Mahalleleri ile Aziz Yıldırım ve Ela Bahriye Oral Bulvarları üzerinde kaldırım tamiratı işlemine başlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bozulan alanların tadilatı gerçekleştiriyor. Çalışma gerçekleştiren ekipler Uzunmustafa Mahallesinde asfalt serim işlemine devam ederken, müdürlüğe bağlı diğer ekipler ise Çay ve Koçyazı Mahallelerinde asfalt yama çalışması, Çiftepınarlar Mahallesinde taş döşeme, Bahçeşehir bölgesi Güzelbahçe Mahallesinde beton dökme, Kuyumcuhacıali ve Kazukoğlu Mahallelerinde ise yollara asfalt kırığı serme çalışmalarına devam ediyor.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan yoğun yağışlardan ötürü yaşanan olumsuzluklarla mücadeleye destek verirken bir yandan da rutin çalışmalarının devamlılığını sağlamayı sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında ve 56 mahalle genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, mevcut kaldırımların onarım başta olmak üzere mahallelerde asfalt çalışmaları ve yama işlemlerini de devam ettiriyor.Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle yoğun yağışlardan ötürü bir çok noktada taşkınlar yaşanan Düzce’de belediye tüm birimleriyle birlikte olumsuzluklarla mücadele ederken bir taraftan da planlanan saha çalışmaları sürdürülüyor.Camikebir ve Cedidiye Mahalleleri ile Aziz Yıldırım ve Ela Bahriye Oral Bulvarları üzerinde kaldırım tamiratı işlemine başlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bozulan alanların tadilatı gerçekleştiriyor.

Çalışma gerçekleştiren ekipler Uzunmustafa Mahallesinde asfalt serim işlemine devam ederken, müdürlüğe bağlı diğer ekipler ise Çay ve Koçyazı Mahallelerinde asfalt yama çalışması, Çiftepınarlar Mahallesinde taş döşeme, Bahçeşehir bölgesi Güzelbahçe Mahallesinde beton dökme, Kuyumcuhacıali ve Kazukoğlu Mahallelerinde ise yollara asfalt kırığı serme çalışmalarına devam ediyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.