Dünya ağlıyor Düzce Üniversitesi partide

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.10.2023 - 13:32, Güncelleme: 14.10.2023 - 13:32
 

Dünya ağlıyor Düzce Üniversitesi partide

İsrail’in Filistin ve Gazze şeridine uyguladığı saldırılarda binlerce Filistinli sivil yaşamını yitirirken Düzce Üniversitesi düzenlediği eğlence ile tepki topladı.
Dünya’nın her yerinde Filistin’ê destek  yürüyüşleri, açıklamaları yapılırken DJ performanslı düzenlenen etkinlik “Üniversite İsrailin bombalarını mı kutluyor” yorumları yapılmasına neden oldu.Dünya İsrail’in Gazze şeridine düzenlediği saldırıları ve Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı muamele için ayakta. Dünyanın bütün ülkelerinde Gazze için destek yürüyüşleri, açıklamaları yapılıyor. Ancak Düzce Üniversitesi okula yeni başlayan öğrenciler için parti düzenledi. DJ performansından, müziklere kadar herşeyiyle parti havasında geçen eğlencede gençler müziklere danslarıyla eşlik ederken, eğlence de zirveye çıktı.  Tepki çekti  Türkiye ve dünyada Filistin ve Gazze’de yaşananlar insanlık dramı için çeşitli gösteri, yürüyüş, açıklamalar yapılırken Düzce Üniversite’nin yaşananları görmezden gelmesi ve parti düzenlemesi yürekleri sızlattı. Tepkiler ise çığ gibi geldi. Düzce Üniversitesindeki partiye vatandaşlar ve öğrenciler “Düzce üniversitesi neyi kutluyor. İsrail’in Filistin ve Gazze şeridine attığı bombaları mı kutluyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
İsrail’in Filistin ve Gazze şeridine uyguladığı saldırılarda binlerce Filistinli sivil yaşamını yitirirken Düzce Üniversitesi düzenlediği eğlence ile tepki topladı.

Dünya’nın her yerinde Filistin’ê destek  yürüyüşleri, açıklamaları yapılırken DJ performanslı düzenlenen etkinlik “Üniversite İsrailin bombalarını mı kutluyor” yorumları yapılmasına neden oldu.Dünya İsrail’in Gazze şeridine düzenlediği saldırıları ve Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı muamele için ayakta. Dünyanın bütün ülkelerinde Gazze için destek yürüyüşleri, açıklamaları yapılıyor. Ancak Düzce Üniversitesi okula yeni başlayan öğrenciler için parti düzenledi. DJ performansından, müziklere kadar herşeyiyle parti havasında geçen eğlencede gençler müziklere danslarıyla eşlik ederken, eğlence de zirveye çıktı. 

Tepki çekti 
Türkiye ve dünyada Filistin ve Gazze’de yaşananlar insanlık dramı için çeşitli gösteri, yürüyüş, açıklamalar yapılırken Düzce Üniversite’nin yaşananları görmezden gelmesi ve parti düzenlemesi yürekleri sızlattı. Tepkiler ise çığ gibi geldi. Düzce Üniversitesindeki partiye vatandaşlar ve öğrenciler “Düzce üniversitesi neyi kutluyor. İsrail’in Filistin ve Gazze şeridine attığı bombaları mı kutluyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.