Doç. Dr. Cengiz Tuncer’in ünü kıtaları aştı

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.07.2023 - 11:48, Güncelleme: 07.07.2023 - 11:48
 

Doç. Dr. Cengiz Tuncer’in ünü kıtaları aştı

Düzce Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi başarılı cerrah Doç. Dr. Cengiz Tuncer, yaptığı başarılı operasyonları duyan birçok hasta sınırları aşıp, Düzce Üniversitesine geliyor.
Bel fıtığı, beyin timör operasyonları ile bölgenin başarılı cerrahlarından olan Doç. Dr. Cengiz Tuncer, son olarak İskoçya’dan gelen bir hastaya şifa oldu.Düzce Üniversitesi’nin başarılı doktorları arasında yer alan Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Cengiz Tuncer, şifa dağıtmaya devam ediyor. Bölgeden, Türkiye’den ve Yurtdışından Doç. Dr. Tuncer’in başarılı operasyonlarını duyan onlarca hasta, şifa bulmak amacıyla Cengiz Tuncer’in kıpısını çalıyor. Cengiz Tuncer’e şifa bulmak için sınırları aşıp gelen hastalar kervanına son olarak İskoçya’dan gelen bir hasta da katıldı. İskoçya’da bel fıtığı ağrıları nedeniyle zor günler geçiren İskoç hasta yaklaşık 4 buçuk saatlik operasyonun ardından ameliyattan çıkarak yürümeye başladı. Doç. Dr. Cengiz Tuncer sadece bel fıtığı alanında değil, beyin timörleri üzerine yaptığı başarılı ameliyatlarla da Türkiye’nin göz dolduran cerrahları arasında yer alıyor.
Düzce Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi başarılı cerrah Doç. Dr. Cengiz Tuncer, yaptığı başarılı operasyonları duyan birçok hasta sınırları aşıp, Düzce Üniversitesine geliyor.

Bel fıtığı, beyin timör operasyonları ile bölgenin başarılı cerrahlarından olan Doç. Dr. Cengiz Tuncer, son olarak İskoçya’dan gelen bir hastaya şifa oldu.Düzce Üniversitesi’nin başarılı doktorları arasında yer alan Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Cengiz Tuncer, şifa dağıtmaya devam ediyor. Bölgeden, Türkiye’den ve Yurtdışından Doç. Dr. Tuncer’in başarılı operasyonlarını duyan onlarca hasta, şifa bulmak amacıyla Cengiz Tuncer’in kıpısını çalıyor. Cengiz Tuncer’e şifa bulmak için sınırları aşıp gelen hastalar kervanına son olarak İskoçya’dan gelen bir hasta da katıldı. İskoçya’da bel fıtığı ağrıları nedeniyle zor günler geçiren İskoç hasta yaklaşık 4 buçuk saatlik operasyonun ardından ameliyattan çıkarak yürümeye başladı.  Doç. Dr. Cengiz Tuncer sadece bel fıtığı alanında değil, beyin timörleri üzerine yaptığı başarılı ameliyatlarla da Türkiye’nin göz dolduran cerrahları arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.