Deniz Seki kendisini oynamasını istediği ünlü oyuncuyu açıkladı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.01.2024 - 16:40, Güncelleme: 01.01.2024 - 16:40
 

Deniz Seki kendisini oynamasını istediği ünlü oyuncuyu açıkladı

Deniz Seki otobiyografik filmlere değindi. "Sizin hayatınızı kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna cevap veren Deniz Seki, kendisine önerilen Deniz Çakır ismini onayladı.
Deniz Seki, hayatı bir gün film yapılırsa kendisini oynamasını istediği oyuncuyu açıkladı. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Deniz Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna, "Muhakkak bir belgeselim olur ama ben ölünce yapsalar. Hayattayken yapmasınlar. Ben hayattayken belgeselimi izlemek istemem" cevabını verdi. "Sizin hayatınızı kimin oynamasını istersiniz?" sorusunaysa, "Bilmiyorum hiç düşünmedim bunu, zor bir soru ama düşüneceğim" diye cevap verdi. Gazetecilere bu soruyu soran ve Deniz Çakır cevabını veren, "Bayılırım. Çok iyi bir oyuncu hem de çok sevdiğim bir dostum, arkadaşım. Hem de adaşım" şeklinde cevapladı.  
Deniz Seki otobiyografik filmlere değindi. "Sizin hayatınızı kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna cevap veren Deniz Seki, kendisine önerilen Deniz Çakır ismini onayladı.

Deniz Seki, hayatı bir gün film yapılırsa kendisini oynamasını istediği oyuncuyu açıkladı. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Deniz Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna, "Muhakkak bir belgeselim olur ama ben ölünce yapsalar. Hayattayken yapmasınlar. Ben hayattayken belgeselimi izlemek istemem" cevabını verdi.

"Sizin hayatınızı kimin oynamasını istersiniz?" sorusunaysa, "Bilmiyorum hiç düşünmedim bunu, zor bir soru ama düşüneceğim" diye cevap verdi. Gazetecilere bu soruyu soran ve Deniz Çakır cevabını veren, "Bayılırım. Çok iyi bir oyuncu hem de çok sevdiğim bir dostum, arkadaşım. Hem de adaşım" şeklinde cevapladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.