**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

DEMREMZEDEYDİ Yıkım Kararı Çıktı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.09.2023 - 17:06, Güncelleme: 14.09.2023 - 17:09
 

DEMREMZEDEYDİ Yıkım Kararı Çıktı

Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu’da depremzede oldu.
23 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremde hasar alan Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu için yıkım kararı çıktı. Düzce’nin 23 Kasım 2022 tarihinde meydan gelen depremde hasar alan 3 okuldan bir tanesi olan Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu için 8 aylık belirsizlik süresi sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından numuneler alınan okul binasına yıkım kararı çıktı. Ancak Milli Eğitim Müdürlüğü yüklenici hatası olup olmadığının tespiti için ek süre almıştı. Yapılan tespitlerin ardından yıkım kararı çıktı. Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu’nda öğrencileri olan veliler için ise bu süreç belirsizlikler nedeniyle zorlu geçmişti. Özellikle anasınıfına giden öğrenciler, Körpeçler Mahallesi’nde bulunan Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nun anasınıfına kaydırılarak eğitimlerine devam etmeleri sağlanmıştı.  Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı yıkım kararı ile birlikte Düzce’de Turgut Özal Anadolu Lisesi’nin ardından yıkım kararı verilen 2. okul oldu.  
Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu’da depremzede oldu.

23 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremde hasar alan Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu için yıkım kararı çıktı. Düzce’nin 23 Kasım 2022 tarihinde meydan gelen depremde hasar alan 3 okuldan bir tanesi olan Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu için 8 aylık belirsizlik süresi sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından numuneler alınan okul binasına yıkım kararı çıktı. Ancak Milli Eğitim Müdürlüğü yüklenici hatası olup olmadığının tespiti için ek süre almıştı.

Yapılan tespitlerin ardından yıkım kararı çıktı.

Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu’nda öğrencileri olan veliler için ise bu süreç belirsizlikler nedeniyle zorlu geçmişti. Özellikle anasınıfına giden öğrenciler, Körpeçler Mahallesi’nde bulunan Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nun anasınıfına kaydırılarak eğitimlerine devam etmeleri sağlanmıştı. 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı yıkım kararı ile birlikte Düzce’de Turgut Özal Anadolu Lisesi’nin ardından yıkım kararı verilen 2. okul oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.