Demircan’dan davullu zurnalı adaylık kutlaması

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.02.2024 - 14:28, Güncelleme: 10.02.2024 - 15:40
 

Demircan’dan davullu zurnalı adaylık kutlaması

Yaklaşan yerel seçimler için AK Parti İlçe belediye başkan aday adaylıklarında merakla ve sabırsızlıkla beklenen açıklama geldi.
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, aday olarak açıklanmasını ise davul ve zurna ile kutladı.   31 Martta yapılacak yerel seçimler için AK Parti adayları merakla bekleniyordu. Yapılan toplantı ile ilçe belediye başkan adayı olacak isimler tanıtıldı. Tanıtılan isimler arasında mevcut belediye başkanı olarak Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’da yer aldı.     Aday adaylarının sabırsızlıkla beklediği açıklamanın ardından son dakikaya kadar aday olacağı belli olmayan Demircan, aday olarak çıktığını öğrenince davullu zurnalı kutlama yaptı. Aday olacağını öğrenen Yakup Demircan rahat bir nefes alırken kutlamasını ise kültür merkezi önünde davul dövdürüp, zurna çaldırarak yaptı.   Yakup Demircan davulculara bol bol bahşiş vermeyi de ihmal etmedi.      
Yaklaşan yerel seçimler için AK Parti İlçe belediye başkan aday adaylıklarında merakla ve sabırsızlıkla beklenen açıklama geldi.
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, aday olarak açıklanmasını ise davul ve zurna ile kutladı.
 

31 Martta yapılacak yerel seçimler için AK Parti adayları merakla bekleniyordu. Yapılan toplantı ile ilçe belediye başkan adayı olacak isimler tanıtıldı. Tanıtılan isimler arasında mevcut belediye başkanı olarak Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’da yer aldı.
 
 
Aday adaylarının sabırsızlıkla beklediği açıklamanın ardından son dakikaya kadar aday olacağı belli olmayan Demircan, aday olarak çıktığını öğrenince davullu zurnalı kutlama yaptı. Aday olacağını öğrenen Yakup Demircan rahat bir nefes alırken kutlamasını ise kültür merkezi önünde davul dövdürüp, zurna çaldırarak yaptı.
 

Yakup Demircan davulculara bol bol bahşiş vermeyi de ihmal etmedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.