Davut Güloğlu’na Kadınlardan Yoğun İlgi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.03.2024 - 14:20, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:27
 

Davut Güloğlu’na Kadınlardan Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzceli kadınlarla bir araya geldi.
Etkinlikte, Düzceli kadınlara hitap eden Davut Güloğlu, Düzce için projelerini anlatırken Düzce için yazdığı seçim şarkısını ve sevilen parçasını da söyledi. Kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.    Dünya Kadınlar Günü yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanırken Yeniden Refah Partisi de kadınları unutmadı. Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, kadınlar günü kutlamaları çerçevesinde Düzceli kadınlarla bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Düzce Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlik Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından istiklal marşının okunmasıyla devam eden kutlama çerçevesinde Düzce İl Kadın Kolları başkanı Nimet Örnek konuşma yaptı. Konuşmasına kadınların yaşamada ve siyasette önemine değinen Nimet Örnek; “Kadınlar yaşamda hem anne, hem bir eş, hem abla hem kardeş olarak ayrılmaz bir parçası. Her başarılı erkeğin arkasındaki destekçisi, yarınların mimarı çocukların ilk öğretmenleri. O bakımdan toplumda her zaman çok önemli yere sahiptir. Özellikle siyasal ortamda Yeniden Refah Partisi de kadına değerini göstermek için listelerinde kadınlara hak ettiği yeri hemde seçilebilir yerlerden veriyor. İstiyoruz ki evini toparlayan, iş hayatında işyerini toparlayan kadın siyasette de şehrimizi toparlasın. Bu amaçla Yeniden Refah Partisi olarak kadınlarımızı hak ettiği yerlere getirmekte kararlıyız” dedi.   Yeniden Refah Partisi belediye meclis adayı Av. Hatice Saral ise konuşmasında; “Biz kadınlar Allah’ın emanetiyiz. Kadın kimi zaman bir anne kimi zamanda bir iş ortağı olarak yaşamda yer alan kadınlarımız Türk Toplumunda erkeğinin hemen yanı başında duran, omuz omza savaşan kadınlarımız ne yazık ki birçok hakkından mahrum kaldı. Biz Düzceli kadınla olarak şehrimizi daha da güzelleştirmek, geliştirmek için siyasal parti gözetmeksizin kalbimizi, bilgimizi, yüreğimizi ortaya koyalım. Her şey sonrasında daha da güzel olacak” dedi.     “Baskılara maruz kalıyoruz ama yılmayacağız”  Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, kadınların coşkulu alkışlarıyla çıktığı kürsüde yaptığı konuşmada; her türlü baskıya maruz kaldıklarını, tehdit edildiklerini, afişlerinin parçalandığını belirterek, “Biz haksızlığı anlatmak için bir yola çıktık. Davut Güloğlu, Türkiye'ye, dünyaya maal olmuş bir isim.   Benim ne işim var Düzce’de. Ancak Düzce’de birilerinin de yanlışlıkları söylemesi, yanlış giden gidişata dur demesi lazım. İşte ben bundan dolayı çıktım buraya geldim. Buda sizlerin de destekleriyle buradaki yanlışlıkları çözeceğiz inşallah. Bu şehre geldiğimden beri mahalle mahalle, sokak sokak geziyorum.   Bana yapmayan kalmadı. İftiralar atıldı, tehditler aldım, Afişlerim parçalandı. Ama her şeye rağmen biz davamızdan vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Çünkü karşımızdakiler ne kadar Ebu Cehil olursa olsun bizler hakkı anlatmaya devam edeceğiz ve 1 Nisan günü Allah’ın izniyle o sandıkları patlatacağız inşallah. Çünkü Allah mazlumun, mağdurun yanındadır” dedi.
Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı Davut Güloğlu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Düzceli kadınlarla bir araya geldi.

Etkinlikte, Düzceli kadınlara hitap eden Davut Güloğlu, Düzce için projelerini anlatırken Düzce için yazdığı seçim şarkısını ve sevilen parçasını da söyledi. Kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Davut Güloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 


Dünya Kadınlar Günü yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanırken Yeniden Refah Partisi de kadınları unutmadı. Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, kadınlar günü kutlamaları çerçevesinde Düzceli kadınlarla bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Düzce Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlik Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından istiklal marşının okunmasıyla devam eden kutlama çerçevesinde Düzce İl Kadın Kolları başkanı Nimet Örnek konuşma yaptı. Konuşmasına kadınların yaşamada ve siyasette önemine değinen Nimet Örnek; “Kadınlar yaşamda hem anne, hem bir eş, hem abla hem kardeş olarak ayrılmaz bir parçası. Her başarılı erkeğin arkasındaki destekçisi, yarınların mimarı çocukların ilk öğretmenleri. O bakımdan toplumda her zaman çok önemli yere sahiptir. Özellikle siyasal ortamda Yeniden Refah Partisi de kadına değerini göstermek için listelerinde kadınlara hak ettiği yeri hemde seçilebilir yerlerden veriyor. İstiyoruz ki evini toparlayan, iş hayatında işyerini toparlayan kadın siyasette de şehrimizi toparlasın. Bu amaçla Yeniden Refah Partisi olarak kadınlarımızı hak ettiği yerlere getirmekte kararlıyız” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi belediye meclis adayı Av. Hatice Saral ise konuşmasında; “Biz kadınlar Allah’ın emanetiyiz. Kadın kimi zaman bir anne kimi zamanda bir iş ortağı olarak yaşamda yer alan kadınlarımız Türk Toplumunda erkeğinin hemen yanı başında duran, omuz omza savaşan kadınlarımız ne yazık ki birçok hakkından mahrum kaldı. Biz Düzceli kadınla olarak şehrimizi daha da güzelleştirmek, geliştirmek için siyasal parti gözetmeksizin kalbimizi, bilgimizi, yüreğimizi ortaya koyalım. Her şey sonrasında daha da güzel olacak” dedi.

 

 

“Baskılara maruz kalıyoruz ama yılmayacağız” 
Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, kadınların coşkulu alkışlarıyla çıktığı kürsüde yaptığı konuşmada; her türlü baskıya maruz kaldıklarını, tehdit edildiklerini, afişlerinin parçalandığını belirterek, “Biz haksızlığı anlatmak için bir yola çıktık. Davut Güloğlu, Türkiye'ye, dünyaya maal olmuş bir isim.

 

Benim ne işim var Düzce’de. Ancak Düzce’de birilerinin de yanlışlıkları söylemesi, yanlış giden gidişata dur demesi lazım. İşte ben bundan dolayı çıktım buraya geldim. Buda sizlerin de destekleriyle buradaki yanlışlıkları çözeceğiz inşallah. Bu şehre geldiğimden beri mahalle mahalle, sokak sokak geziyorum.

 

Bana yapmayan kalmadı. İftiralar atıldı, tehditler aldım, Afişlerim parçalandı. Ama her şeye rağmen biz davamızdan vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Çünkü karşımızdakiler ne kadar Ebu Cehil olursa olsun bizler hakkı anlatmaya devam edeceğiz ve 1 Nisan günü Allah’ın izniyle o sandıkları patlatacağız inşallah.

Çünkü Allah mazlumun, mağdurun yanındadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şahin
(08.03.2024 20:23 - #442)
Alırsın oyu Rize’ye git
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.