Davut Güloğlu fırındaki yeteneğini de sergiledi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.03.2024 - 20:20, Güncelleme: 04.03.2024 - 01:26
 

Davut Güloğlu fırındaki yeteneğini de sergiledi

Davut Güloğlu pide yaptı fırına verdi.
Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan Davut Güloğlu, seçim çalışmalarına bütün hızıyla devem ederken girdiği pide lahmacun fırınında hünerlerini sergiledi. Pide yapan Güloğlu pideyi fırına verdi, servis etti.Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine 1 aydan az süre kala Yeniden Refah Partisi Düzce belediye Başkan adayı olan Davut Güloğlu, yaptığı açıklamalar kadar hünerleri ile de halkın yüreklerine giriyor. “Belediye kapılarını sökeceğiz ve belediyeyi Düzceliler ile birlikte yöneteceğiz” açıklaması ile kalpleri kazanan Davut Güloğlu, emekli, dul ve yetimlere daha yaşanabilir bir Düzce için çalışacağız açıklaması yaparak toplumun sevgisini kazanmıştı. Gittiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu sanatçı olmadan önce birçok işte çalıştığını da zaman zaman ifade ederken girdiği bir pide salonunda çalışanlarla bir süre sohbet etti. Ardından fırının başına geçen Davut Güloğlu, önce pide yaptı sonra pideyi fırına verdi. Fırından çıkarttığı pideyi ise servis etti. Sadece sahnede, siyasette değil birçok konu da yetenekli olduğunu gösteren Davut Güloğlu’nu fırında elinde kürekle gören vatandaşlar ise kısa şaşkınlık yaşadı. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Davut Güloğlu pide yaptı fırına verdi.

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan Davut Güloğlu, seçim çalışmalarına bütün hızıyla devem ederken girdiği pide lahmacun fırınında hünerlerini sergiledi. Pide yapan Güloğlu pideyi fırına verdi, servis etti.Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine 1 aydan az süre kala Yeniden Refah Partisi Düzce belediye Başkan adayı olan Davut Güloğlu, yaptığı açıklamalar kadar hünerleri ile de halkın yüreklerine giriyor.

“Belediye kapılarını sökeceğiz ve belediyeyi Düzceliler ile birlikte yöneteceğiz” açıklaması ile kalpleri kazanan Davut Güloğlu, emekli, dul ve yetimlere daha yaşanabilir bir Düzce için çalışacağız açıklaması yaparak toplumun sevgisini kazanmıştı. Gittiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Davut Güloğlu sanatçı olmadan önce birçok işte çalıştığını da zaman zaman ifade ederken girdiği bir pide salonunda çalışanlarla bir süre sohbet etti. Ardından fırının başına geçen Davut Güloğlu, önce pide yaptı sonra pideyi fırına verdi. Fırından çıkarttığı pideyi ise servis etti. Sadece sahnede, siyasette değil birçok konu da yetenekli olduğunu gösteren Davut Güloğlu’nu fırında elinde kürekle gören vatandaşlar ise kısa şaşkınlık yaşadı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ali
(03.03.2024 22:52 - #435)
1nisanda oturup bol bol yer memleketine gider
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.