Çöp Evden Kurtarıldı… 1 Yıl Sonraki Değişimi Şaşırttı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.05.2026 - 23:03, Güncelleme: 07.05.2026 - 23:03
 

Çöp Evden Kurtarıldı… 1 Yıl Sonraki Değişimi Şaşırttı

Kocaeli’de çöp yığınlarının arasında bitkin halde bulunan 60 yaşındaki adamın, bakım ve tıraş sonrası ortaya çıkan yeni hali dikkat çekti.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çöp yığınlarıyla dolu evinde bitkin halde bulunan 60 yaşındaki S.K.’nın son hali dikkat çekti.Mustafapaşa Mahallesi’nde yaşayan S.K.’nın, yaklaşık bir yıldır dışarı çıkmadığı ve icra yoluyla kaybettiği evde yaşamaya devam ettiği ortaya çıkmıştı. Çöp Yığınlarının Arasında Bulunmuştu İhbar üzerine eve gelen ekipler,S.K.’yı çöp yığınlarının arasında bitkin halde bulmuştu.Sağlık sorunları nedeniyle hareket etmekte zorlandığı öğrenilen adamın ihtiyaçlarının, komşuları ve belediye ekipleri tarafından karşılandığı belirlenmişti. Evden Kamyon Dolusu Çöp Çıkarıldı Gebze Belediyesi ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasında evdenbir kamyon dolusu çöp çıkarılmıştı.Temizlenen ev daha sonra dezenfekte edilmişti. Yeni Hali Şaşırttı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından barınma merkezine yerleştirilen S.K.’nın,bir yıl aradan sonra ilk kez tıraş olduğu ve kişisel bakımının yapıldığı öğrenildi.Temiz kıyafetler giydirilen S.K.’nın yeni görüntüsü dikkat çekti. Koruma Altına Alındı Barınma merkezinde koruma altına alınan adamın hem fiziksel hem de psikolojik sağlık durumuyla ilgilenildiği bildirildi.Öte yandan aile bireylerine de bilgi verildiği öğrenildi.
Kocaeli’de çöp yığınlarının arasında bitkin halde bulunan 60 yaşındaki adamın, bakım ve tıraş sonrası ortaya çıkan yeni hali dikkat çekti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde çöp yığınlarıyla dolu evinde bitkin halde bulunan 60 yaşındaki S.K.’nın son hali dikkat çekti.Mustafapaşa Mahallesi’nde yaşayan S.K.’nın, yaklaşık bir yıldır dışarı çıkmadığı ve icra yoluyla kaybettiği evde yaşamaya devam ettiği ortaya çıkmıştı.

Çöp Yığınlarının Arasında Bulunmuştu

İhbar üzerine eve gelen ekipler,S.K.’yı çöp yığınlarının arasında bitkin halde bulmuştu.Sağlık sorunları nedeniyle hareket etmekte zorlandığı öğrenilen adamın ihtiyaçlarının, komşuları ve belediye ekipleri tarafından karşılandığı belirlenmişti.

Evden Kamyon Dolusu Çöp Çıkarıldı

Gebze Belediyesi ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasında evdenbir kamyon dolusu çöp çıkarılmıştı.Temizlenen ev daha sonra dezenfekte edilmişti.

Yeni Hali Şaşırttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından barınma merkezine yerleştirilen S.K.’nın,bir yıl aradan sonra ilk kez tıraş olduğu ve kişisel bakımının yapıldığı öğrenildi.Temiz kıyafetler giydirilen S.K.’nın yeni görüntüsü dikkat çekti.

Koruma Altına Alındı

Barınma merkezinde koruma altına alınan adamın hem fiziksel hem de psikolojik sağlık durumuyla ilgilenildiği bildirildi.Öte yandan aile bireylerine de bilgi verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.