Çıkan kavgada 1 kişi öldü

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.12.2023 - 02:42, Güncelleme: 28.12.2023 - 02:42
 

Çıkan kavgada 1 kişi öldü

Düzce'de akşam saatlerinde çıkan kavgada, bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi D-655 karayolu Özdilek Kavşağı mevkiinde yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Resul Kaplan ve henüz kimliği tespit edilemeyen şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahış, yanından bulunan tabanca ile Resul Kaplan’a ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.   Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı resul Kaplan’a olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen, Resul Kaplan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, Resul Kaplan’ı vuran şahsın tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı 
Düzce'de akşam saatlerinde çıkan kavgada, bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi D-655 karayolu Özdilek Kavşağı mevkiinde yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Resul Kaplan ve henüz kimliği tespit edilemeyen şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine şahış, yanından bulunan tabanca ile Resul Kaplan’a ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.  

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı resul Kaplan’a olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen, Resul Kaplan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, Resul Kaplan’ı vuran şahsın tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.