Boşanma Aşamasındaki Eşinin Evine Gitti… Silahla Ateş Açıp Kaçtı
Boşanma Aşamasındaki Eşinin Evine Gitti… Silahla Ateş Açıp Kaçtı
Bolu’da bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Bolu’da akşam saatlerinde yaşanan silahlı olay mahallede paniğe neden oldu.Olay, Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşat G., boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi.

Evin Önünde Bir Süre Bekledi
İddiaya göre, bir süre evin çevresinde dolaşan şahıs daha sonra yanında bulunan tabancaylaeve doğru 2 el ateş açtı.

Silah Sesleri Mahalleyi Ayağa Kaldırdı
Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak uzaklaştı.İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Boş Kovanlar İncelendi
Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yaptı.Bölgede bulunan boş kovanlar muhafaza altına alındı.
Şüpheli Aranıyor
Polis ekiplerinin, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

