Bolu Dağında kar ve sis etkili oluyor 19 Kasım 2023

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.11.2023 - 15:51, Güncelleme: 19.11.2023 - 16:33
 

Bolu Dağında kar ve sis etkili oluyor 19 Kasım 2023

Zemin kara büründü yolda sis görüşü etkiliyor.
Bolu Dağı Karanlık dere mevkiinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Zeminde kar tutmaları olurken siste sürücüler için sorun oluyor. Karayolları ekipleri ise önlemlerini artırdı.Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan 900 rakımlı Bolu Dağı'nda kar etkili oluyor. Dağın zirvesinde tipi şeklinde yağan kar nedeniyle yollarda tutma başladı. D-100 Karayolu zeminde kar birikirken Karayolları ekipleri ise yolda kar birikmelerine karşı önlemlerini artırdı. Ekipler, güzergah üzerinde sürekli olarak kar küreme çalışması yaparken bazı ekiplerse yol kenarında teyakkuzda bekliyor. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Zemin kara büründü yolda sis görüşü etkiliyor.

Bolu Dağı Karanlık dere mevkiinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Zeminde kar tutmaları olurken siste sürücüler için sorun oluyor. Karayolları ekipleri ise önlemlerini artırdı.Avrupa ile Anadolu'yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan 900 rakımlı Bolu Dağı'nda kar etkili oluyor. Dağın zirvesinde tipi şeklinde yağan kar nedeniyle yollarda tutma başladı. D-100 Karayolu zeminde kar birikirken Karayolları ekipleri ise yolda kar birikmelerine karşı önlemlerini artırdı. Ekipler, güzergah üzerinde sürekli olarak kar küreme çalışması yaparken bazı ekiplerse yol kenarında teyakkuzda bekliyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.