BOĞAZİÇİ HALKI İBRAHİM ERCAN'DAN VAZGEÇTİ!
BOĞAZİÇİ HALKI İBRAHİM ERCAN'DAN VAZGEÇTİ!
Boğaziçi Beldesi'nde yaşanan memnuniyetsizlik dalgaları bir kez daha yüzeye çıktı. Belediye Başkanı İbrahim Ercan'ın yönetimine yönelik eleştiriler dinmek bilmiyor.
Beldede ciddi anlamda bir muhasebe dönemi yaşanıyor; vatandaşlar, Ercan'ın beldelerine şimdiye dek hangi katkılarda bulunduğunu, neler yaptığını sorguluyor. Halk, Ercan'ın eylemlerinde, söz konusu liderlik tutumunda bir gösteriş aradığından şüpheleniyor.Beldede, yine Ercan'ın otoritesinin kaynakları ve niyetleri konuşuluyor. Başkan, spekülasyonlara cevap vermek yerine kamuoyunun dikkatini başka yönlere çekerek, gündemde kalmayı başarıyor; fakat halkın sabır sınırları giderek daralıyor.Sürekli Başkan'ın ayrım gözeterek, hareket ettiği ve bu tutumun bölgedeki tepkileri körüklediği yönünde. Belde, büyük umutlarla başlanan ancak şimdi harabe haline gelmiş olan yatırımların – örneğin Millet Bahçesi projesinin - gölgesinde, hizmet beklemeye devam ediyor.

Bugün Seçim Olsa İşi Çok Zor!
Gündemden düşmeyen seçmenler, oy alamadığı mahallelerde başkanın hizmet götürmediğine dair ciddi iddialar ortaya atıyor. Bunun yanı sıra, kendi mahallelerinde göremedikleri hizmetler nedeniyle artık yönetimden soğuduklarını da belirtiyorlar. Eğer şu anda bir seçim yapılsa, Başkan Ercan'ın yeterli desteği bulamayacağı yönünde güçlü bir kanı dolaşıyor.Halkın beklentileriyle dalga geçen bir yönetim anlayışı karşısında sabrın sonuna gelindi deniliyor. Boğaziçi Beldesi ayaklanırken, İbrahim Ercan'ın koltuğunda oturma günlerinin sayılı olduğunu dile getiriliyor. Boğaziçi halkı, büyük bir hayal kırıklığı içinde, başkandan ve yönetiminden sürekli şikayetçi olduklarını ifade ediyorlar.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

