Bir dokunduk bin sorun işittik

Röportaj (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.10.2023 - 14:17, Güncelleme: 23.10.2023 - 14:54
 

Bir dokunduk bin sorun işittik

Düzce’nin en büyük sorununu Düzcelilere sorduk. Düzceliler, acaba şehirde en çok neden şikayetçi. Cevabı haberimizde.
Düzceliler, en çok neden şikayetçi diyerek merak eden haber ekibimiz kamerayı mikrofonu aldı ve Düzce sokaklarına çıktı. Düzceliler acaba en çok neden şikayetçiyi Düzcelilere sorduk. Emekli maaşından şikayet eden de oldu, fındıkların olamayışından dertlenen de. Yollardan şikayetçi olan da vardı, ulaşımdan dert yanan da.İşte Düzcelilerin en çok şikayetçi olduğu konular röportajımızda.
Düzce’nin en büyük sorununu Düzcelilere sorduk. Düzceliler, acaba şehirde en çok neden şikayetçi. Cevabı haberimizde.

Düzceliler, en çok ned en şikayetçi diyerek merak ed en haber ekibimiz kamerayı mikrofonu aldı ve Düzce sokaklarına çıktı. Düzceliler acaba en çok ned en şikayetçiyi Düzcelilere sorduk. Emekli maaşından şikayet ed en de oldu, fındıkların olamayışından dertlen en de. Yollardan şikayetçi olan da vardı, ulaşımdan dert yanan da.İşte Düzcelilerin en çok şikayetçi olduğu konular röportajımızda.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.