BELMEK Meslek Öğretmeye Ve Edindirmeye Devam Ediyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.06.2023 - 10:07, Güncelleme: 19.06.2023 - 10:13
 

BELMEK Meslek Öğretmeye Ve Edindirmeye Devam Ediyor

Düzce Belediyesi tarafından öncelikle kadın ve gençlere olmak üzere Düzcelilere meslek edindirmek, hayata hazırlamak amacıyla kurulan Belediye Meslek Edindirmek Kursları, çalışmalarına devam ediyor. BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, Kurslar hakkında bilgiler verdi.
Düzcelilerin meslek edinmesi, öğrendikleri mesleki bilgilerle kendi işlerini açabilmesini, aile ekonomisine katkı sağlamayı sağlayan BELMEK, kursları bütün hızıyla devam ediyor. Toplumun 7’den 70’ine hizmet eden el işlerinden hobi kurslarına kadar birçok alanda vatandaşları bilgilendiren BELMEK kurslarında seramik, örgü, nakış, hazır giyim kursları veriliyor. Ayrıca çini, sepetçilik gibi tükenmeye yüz tutmuş el sanatları da meraklılarına usta öğreticiler tarafından öğretiliyor. BELMEK Kurslarını ziyaret eden Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Algün’e bilgiler veren BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, açılan kurslara yoğun talep olduğunu belirterek, Düzcelilerin meslek edinmesini, mesleki bilgilerle kendi işlerini açabilmesini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Algün ise; “Lion’SS Car ve alt kuruluşu Hür Haber Gazetesi’nin BELMEK kursları Düzceliler için büyük şans olduğunu belirterek; “Düzce Belediyesi’nin bu kursları Düzceliler için büyük şans. Burada insanlar usta öğreticilerden hem meslek öğreniyor hemde bu öğrendikleri mesleklerle hayatlarını yön veriyorlar. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Düzce Belediyesi tarafından öncelikle kadın ve gençlere olmak üzere Düzcelilere meslek edindirmek, hayata hazırlamak amacıyla kurulan Belediye Meslek Edindirmek Kursları, çalışmalarına devam ediyor. BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, Kurslar hakkında bilgiler verdi.

Düzcelilerin meslek edinmesi, öğrendikleri mesleki bilgilerle kendi işlerini açabilmesini, aile ekonomisine katkı sağlamayı sağlayan BELMEK, kursları bütün hızıyla devam ediyor. Toplumun 7’den 70’ine hizmet eden el işlerinden hobi kurslarına kadar birçok alanda vatandaşları bilgilendiren BELMEK kurslarında seramik, örgü, nakış, hazır giyim kursları veriliyor. Ayrıca çini, sepetçilik gibi tükenmeye yüz tutmuş el sanatları da meraklılarına usta öğreticiler tarafından öğretiliyor.

BELMEK Kurslarını ziyaret eden Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Algün’e bilgiler veren BELMEK Koordinatörü İlknur Bahar, açılan kurslara yoğun talep olduğunu belirterek, Düzcelilerin meslek edinmesini, mesleki bilgilerle kendi işlerini açabilmesini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Algün ise; “Lion’SS Car ve alt kuruluşu Hür Haber Gazetesi’nin BELMEK kursları Düzceliler için büyük şans olduğunu belirterek; “ Düzce Belediyesi’nin bu kursları Düzceliler için büyük şans. Burada insanlar usta öğreticilerden hem meslek öğreniyor hemde bu öğrendikleri mesleklerle hayatlarını yön veriyorlar. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.