BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURDU

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.12.2023 - 21:46, Güncelleme: 02.12.2023 - 22:00
 

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURDU

Ak Parti, yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye meclis üyelikleri için başvuruları almaya başladı.
Şu ana kadar 40 aday başvuru yaptı. Dikkat çeken isimlerin de yer aldığı başvurularda Genç Kadem başkanlğı yapan Selma Şeyma Kurt da yer aldı.  Dikkat çeken isimlerin de yer aldığı başvurularda Genç Kadem başkanlğı yapan Selma Şeyma Kurt da yer aldı.  Yerel seçimler için AK Parti'den belediye meclisi için aralarında eski Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül, Hasan Arslan, ve eski İl Başkan Yardımcıları Mine Met, Selim Özdemir, Uğur Gürel ile Mustafa Cantaş gibi isimler başvuru yaparak dikkat çekmişlerdi. Ancak, dikkat çeken bir isim de 22 yaşındaki Selma Şeyma Kurt oldu. Düzce Genç Kadem başkanlığı ve Ak Parti Düzce Gençlik Kolları tanıtım medya başkanlığı görevlerini üstlenen Kurt, belediye meclisine seçildiginde gençlere, kadınlara ve öğrencilere katkı sunmayı hedeflediğini söyledi.  Başvuruların 5 Aralık'ta sona ereceği bu sürecin hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarını tamamladı.      
Ak Parti, yerel seçimlere kısa bir süre kala belediye meclis üyelikleri için başvuruları almaya başladı.

Şu ana kadar 40 aday başvuru yaptı. Dikkat çeken isimlerin de yer aldığı başvurularda Genç Kadem başkanlğı yapan Selma Şeyma Kurt da yer aldı. 

Dikkat çeken isimlerin de yer aldığı başvurularda Genç Kadem başkanlğı yapan Selma Şeyma Kurt da yer aldı. 
Yerel seçimler için AK Parti'den belediye meclisi için aralarında eski Düzce Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül, Hasan Arslan, ve eski İl Başkan Yardımcıları Mine Met, Selim Özdemir, Uğur Gürel ile Mustafa Cantaş gibi isimler başvuru yaparak dikkat çekmişlerdi. Ancak, dikkat çeken bir isim de 22 yaşındaki Selma Şeyma Kurt oldu. Düzce Genç Kadem başkanlığı ve Ak Parti Düzce Gençlik Kolları tanıtım medya başkanlığı görevlerini üstlenen Kurt, belediye meclisine seçildiginde gençlere, kadınlara ve öğrencilere katkı sunmayı hedeflediğini söyledi. 

Başvuruların 5 Aralık'ta sona ereceği bu sürecin hayırlı olmasını dileyerek açıklamalarını tamamladı.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.