Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya: "Parasını verince her şeyi söyleyebileceğini sanıyor"

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.12.2023 - 15:48, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:48
 

Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı'ya: "Parasını verince her şeyi söyleyebileceğini sanıyor"

Batuhan Karacakaya Survivor'da yarışırken yaşanan olaylar hakkında konuştu. Batuhan Karacakaya annesi üzerinden Acun Ilıcalı'ya sert sözler kullandı. Ünlü oyuncu, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü." ifadelerini kullandı.
Batuhan Karacakaya bir dönem Survivor yarışmasında yer almıştı. O dönem annesinin yapmış olduğu bir paylaşımdan dolayı gündemde kalan Batuhan Karacakaya, hem olayın iç yüzünü anlattı hem de Acun Ilıcalı'ya sitemde bulundu. Ağır sözler kullanan Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı için, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü." ifadelerini kullandı. Haberler.com'a röportaj veren Karacakaya, konuşmasının tamamında şunları söyledi: "Annem ben elendikten sonra her annenin yaptığı gibi 'Oğluma haksızlık yapıldı' dedi. Ben annemin bunu yazdığını bilmiyordum. Acun abi sonrasında bizim olmadığımız bir yerde yayına çıkıp 'Annesi yediremedi, Batuhan zaten şampiyon olmayacaktı. Oy almadı ki, şampiyon olma ihtimali yoktu' dedi. Ben Survivor'ı sportif mücadelemi gösterdiğim bir yarışma olarak kapatmak isterken annemle olan polemikle anılmaya başlandım. Oraya para için gidene saygım sonsuz. Benim yolumda para, ün ve şöhret ön planda değildi. Beni zaten Aşk-ı Memnu'dan dolayı dünya tanıyordu. Ben yarışma esnasında kaç kez sakatlandım ve devam ettim. Serçe parmağım kırık ve kapatamıyorum bile. Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü. Orada olduğum için ve emeğimden dolayı para aldım."
Batuhan Karacakaya Survivor'da yarışırken yaşanan olaylar hakkında konuştu. Batuhan Karacakaya annesi üzerinden Acun Ilıcalı'ya sert sözler kullandı. Ünlü oyuncu, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü." ifadelerini kullandı.

Batuhan Karacakaya bir dönem Survivor yarışmasında yer almıştı. O dönem annesinin yapmış olduğu bir paylaşımdan dolayı gündemde kalan Batuhan Karacakaya, hem olayın iç yüzünü anlattı hem de Acun Ilıcalı'ya sitemde bulundu. Ağır sözler kullanan Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı için, "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü." ifadelerini kullandı.

Haberler.com'a röportaj veren Karacakaya, konuşmasının tamamında şunları söyledi:

"Annem ben elendikten sonra her annenin yaptığı gibi 'Oğluma haksızlık yapıldı' dedi. Ben annemin bunu yazdığını bilmiyordum. Acun abi sonrasında bizim olmadığımız bir yerde yayına çıkıp 'Annesi yediremedi, Batuhan zaten şampiyon olmayacaktı. Oy almadı ki, şampiyon olma ihtimali yoktu' dedi. Ben Survivor'ı sportif mücadelemi gösterdiğim bir yarışma olarak kapatmak isterken annemle olan polemikle anılmaya başlandım. Oraya para için gidene saygım sonsuz. Benim yolumda para, ün ve şöhret ön planda değildi. Beni zaten Aşk-ı Memnu'dan dolayı dünya tanıyordu. Ben yarışma esnasında kaç kez sakatlandım ve devam ettim. Serçe parmağım kırık ve kapatamıyorum bile. Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü. Orada olduğum için ve emeğimden dolayı para aldım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.