Başarılı iş insanı başarısını Düzce içinde kullanacak

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.01.2024 - 12:42, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:42
 

Başarılı iş insanı başarısını Düzce içinde kullanacak

Düzce’nin ve Türkiye’nin başarılı iş insanlarından Aydın Ak, AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi olmak için başvurusunu yaptı.
Düzce’nin ve ülkemizin başarılı iş insanı mısır unu ihracatçısı Aydın Ak, Çilimli İlçesi’nden AK Parti İl Genel Meclis üyesi olmak için Çilimli İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaptı. İş hayatındaki başarısını siyaset sahnesinde de göstermek isteyen ve İl Genel Meclisi’nde hem il için hemde Çilimli için çalışmak isteye AK başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; “Yıllardır Düzcemizin iş dünyasında başarılı olması için yoğun çaba harcıyorum. Hem ticaretimde hemde siyasetimde bu başarılarımı göstermek için İl Genel Meclisi’ne de aday olamaya karar verdim. Bu noktada çevremden İl Genel Meclisi üyesi olmam için yoğun bir talep oldu. Bende bu talepler doğrultusunda İlçe başkanımıza başvurumu yaptım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başvurum İlimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Düzce’nin ve Türkiye’nin başarılı iş insanlarından Aydın Ak, AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi olmak için başvurusunu yaptı.

Düzce’nin ve ülkemizin başarılı iş insanı mısır unu ihracatçısı Aydın Ak, Çilimli İlçesi’nden AK Parti İl Genel Meclis üyesi olm ak için Çilimli İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaptı. İş hayatındaki başarısını siyaset sahnesinde de göstermek isteyen ve İl Genel Meclisi’nde hem il için hemde Çilimli için çalışm ak isteye AK başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; “Yıllardır Düzcemizin iş dünyasında başarılı olması için yoğun çaba harcıyorum. Hem ticaretimde hemde siyasetimde bu başarılarımı göstermek için İl Genel Meclisi’ne de aday olamaya karar verdim.

Bu noktada çevremden İl Genel Meclisi üyesi olmam için yoğun bir talep oldu. Bende bu talepler doğrultusunda İlçe başkanımıza başvurumu yaptım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başvurum İlimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.