Aziziye Mezarlığında çevre düzenlemesi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 13:10, Güncelleme: 07.11.2023 - 13:10
 

Aziziye Mezarlığında çevre düzenlemesi

Düzce Belediyesi sorumluluk alanındaki mezarlıkların yenilenmesi, düzenlenmesi ve temizlik bakım çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.
Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle mezarlıklarına yönelik başlatılan bordür ve kilit parke çalışmaları Aziziye Mahalle Mezarlığından başlatıldı. Düzce Belediyesi, mahalle mezarlarının düzenlenmesi ve tek tip hale getirilmesi noktasında bordür ve kilit parke taşı çalışmalarına başladı. Aziziye Mahalle mezarlığından başlatılan çalışma 16 mahalle mezarlığı ile devam edecek. Mezarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli ve rutin olarak yapılan temizlik ve bakım işlemlerinin yanı sıra ekipler, bu doğrultuda Aziziye Mahalle mezarlığının içerisinde parsellerin düzenli ve estetik şekilde bölünmesi amacıyla başlattığı bordür ve kilit parke çalışmasına devam ediyor. Eski beton ve prefabrike avlularla çevrilmiş olan aile parsellerinin duvarlarının yıkım işlemleri de eş zamanlı sürdürülen mezarlıkta daha sonra çevirme işlemlerine geçilecek. Müdürlük, Aziziye de başlatılan çalışmaların yılsonuna kadar 16 mahalle mezarlığında daha gerçekleştirileceğini belirtti.
Düzce Belediyesi sorumluluk alanındaki mezarlıkların yenilenmesi, düzenlenmesi ve temizlik bakım çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.

Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle mezarlıklarına yönelik başlatılan bordür ve kilit parke çalışmaları Aziziye Mahalle Mezarlığından başlatıldı.
Düzce Belediyesi, mahalle mezarlarının düzenlenmesi ve tek tip hale getirilmesi noktasında bordür ve kilit parke taşı çalışmalarına başladı. Aziziye Mahalle mezarlığından başlatılan çalışma 16 mahalle mezarlığı ile devam edecek.
Mezarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli ve rutin olarak yapılan temizlik ve bakım işlemlerinin yanı sıra ekipler, bu doğrultuda Aziziye Mahalle mezarlığının içerisinde parsellerin düzenli ve estetik şekilde bölünmesi amacıyla başlattığı bordür ve kilit parke çalışmasına devam ediyor. Eski beton ve prefabrike avlularla çevrilmiş olan aile parsellerinin duvarlarının yıkım işlemleri de eş zamanlı sürdürülen mezarlıkta daha sonra çevirme işlemlerine geçilecek.
Müdürlük, Aziziye de başlatılan çalışmaların yılsonuna kadar 16 mahalle mezarlığında daha gerçekleştirileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.