Asar açık hava diskosu oldu, vatandaşlar çileden çıktı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2023 - 20:28, Güncelleme: 26.06.2023 - 20:28
 

Asar açık hava diskosu oldu, vatandaşlar çileden çıktı

Asar Deresi kenarında ve Gençlik Merkezi yanındaki boş arazide gece yarısı otomobillerden yüksek sesle müzik dinlenmesi vatandaşları isyan ettirdi.
Gece yarısı hastası olanlar, çocuğu uyuyanları düşünmeden yapılan yüksek sesle müziğin insanları rahatsız ettiğini belirterek tepki gösterdiler.Asar Deresi'nin Kiremitocağı ve Çay Mahallesi kenarını mesken tutan magandalar gece yarısı otomobillerinde yüksek sesli müzik dinlemeleri çevre halkını rahatsız ediyor. Müzük dinlenen yerin hemen yanında yerleşim yeri olmasına aldırış etmeden müzik dinleyen ve rahatsızlık verenler için çevre halkı gece yarısı polisi defalarca aramak zoırunda kaldıklarını da belirttiler. Vatandaşlar, polis geliyor, müzikler kapanıyor ancak polis gidince tekrar aynı şekilde yüksek sesle müzik yayını devam ediyor. Evinde hastası olan var, bebeği uyuıyan var. Müzikle birlikte herkes uyanıyor. Defalarca polisiğ aramaktan bizler utanıyoruz. Ama onlar yanlarına sürekli polisin gelmesinden utanmıyuorlar. Buna çözüm bulunsun" diye konuştular.Vatandaşlar, magandaların yüksek sesle müzik yanın yaptığı yerin hemen yanında Necmi Hoşver İlkokulu olmasına, boş arazinin yanında ise Gençliğk Merkezi olmasına rağmen gece yarısı müzik açanlara karşı yetkililerden yardım beklediklerini dile getirdiler.
Asar Deresi kenarında ve Gençlik Merkezi yanındaki boş arazide gece yarısı otomobillerden yüksek sesle müzik dinlenmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Gece yarısı hastası olanlar, çocuğu uyuyanları düşünmeden yapılan yüksek sesle müziğin insanları rahatsız ettiğini belirterek tepki gösterdiler.Asar Deresi'nin Kiremitocağı ve Çay Mahallesi kenarını mesken tutan magandalar gece yarısı otomobillerinde yüksek sesli müzik dinlemeleri çevre halkını rahatsız ediyor. Müzük dinlenen yerin hemen yanında yerleşim yeri olmasına aldırış etmeden müzik dinleyen ve rahatsızlık verenler için çevre halkı gece yarısı polisi defalarca aramak zoırunda kaldıklarını da belirttiler. Vatandaşlar, polis geliyor, müzikler kapanıyor ancak polis gidince tekrar aynı şekilde yüksek sesle müzik yayını devam ediyor.

Evinde hastası olan var, bebeği uyuıyan var. Müzikle birlikte herkes uyanıyor. Defalarca polisiğ aramaktan bizler utanıyoruz. Ama onlar yanlarına sürekli polisin gelmesinden utanmıyuorlar. Buna çözüm bulunsun" diye konuştular.Vatandaşlar, magandaların yüksek sesle müzik yanın yaptığı yerin hemen yanında Necmi Hoşver İlkokulu olmasına, boş arazinin yanında ise Gençliğk Merkezi olmasına rağmen gece yarısı müzik açanlara karşı yetkililerden yardım beklediklerini dile getirdiler.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.