Altın Fiyatları Düştü, Kuyruklar Oluştu! Kuyumcular Dolup Taştı
Altın Fiyatları Düştü, Kuyruklar Oluştu! Kuyumcular Dolup Taştı
Düzce’ye komşu illerden Kocaeli’de altın fiyatlarının düşmesini fırsat bilen vatandaşlar kuyumcuların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Kocaeli’de altın fiyatlarında yaşanan düşüş, vatandaşları kuyumculara yönlendirdi. Fiyatların gerilemesini fırsat bilen çok sayıda kişi altın almak için sıraya girdi.Olay, kent genelindeki kuyumcu dükkanlarında gün boyu yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Mart ayı başında 7 bin 600 TL seviyelerini gören gram altın, son haftalarda yaşanan gelişmelerin ardından düşüşe geçti.

Fiyat Düşüşü Yoğunluğu Artırdı
Güncel verilere göre gram altın 6 bin 950 TL seviyesinden işlem görürken, bu düşüşü fırsat bilen vatandaşlar kuyumculara akın etti.Birçok kuyumcuda 1 gram, 5 gram, 10 gram ve çeyrek altın ürünlerinin tükenme noktasına geldiği görüldü.

“Kar Etmek İçin Kuyruğa Girdik”
Altın almak için sıraya giren vatandaşlardan biri, fiyatların düşmesiyle birlikte fırsat gördüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Düşüş olduğu için sevindik. Bir bakalım dedik ama 6 bin 500 diye duyduk, 6 bin 950 olmuş. İniş çıkış var. Vatandaş da ne yapsın, kendimize göre kar ederiz diye kuyruğa girdik. Daha önce böyle bir yoğunluk görmedim.”
Yoğunluk Devam Edebilir
Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmanın küresel gelişmelere bağlı olarak sürebileceğini belirtirken, fiyatların seyrine göre kuyumculardaki yoğunluğun da devam edebileceğini ifade ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

