AFAD tarafından Koçyazı Mahallesi’nde 50 çadır kuruldu Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 18:39, Güncelleme: 28.11.2022 - 18:39
 

AFAD tarafından Koçyazı Mahallesi’nde 50 çadır kuruldu Düzce Haber

Çadır kurarak destek oldular
Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi, depremzedelere yardım etmeye devam ediyorlar. Ekipler oluşturulan alanda 50 çadır kurdular.üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelerin yardımına koşan Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi sahadan ayrılmıyor. Ekip, depremzedeler için AFAD tarafından Koçyazı Mahallesi’nde kurulan çadır kentte 50 çadır kurarak destek oldu.Depremden etkilenenlerin kalacağı çadırların kurumlarını yapan dernek yönetim kurulu üyesi Tarık Mert, “Düzceliler olarak bu yaşadığımız 3. büyük deprem. Ekibimizle birlikte depremin yaşandığı ilk günden bu yana arkadaşlarımız sahada desteği sürüyor. Bugün de burada 50 çadırın kurulumu gerçekleştirdik. Allah inşallah başka afetler göstermez” dedi.
Çadır kurarak destek oldular

Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi, depremzedelere yardım etmeye devam ediyorlar. Ekipler oluşturulan alanda 50 çadır kurdular.üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelerin yardımına koşan Düzce 99 Arama Kurtarma Ekibi sahadan ayrılmıyor.

Ekip, depremzedeler için AFAD tarafından Koçyazı Mahallesi’nde kurulan çadır kentte 50 çadır kurarak destek oldu.Depremden etkilenenlerin kalacağı çadırların kurumlarını yapan dernek yönetim kurulu üyesi Tarık Mert, “Düzceliler olarak bu yaşadığımız 3. büyük deprem. Ekibimizle birlikte depremin yaşandığı ilk günden bu yana arkadaşlarımız sahada desteği sürüyor. Bugün de burada 50 çadırın kurulumu gerçekleştirdik. Allah inşallah başka afetler göstermez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.