Adliye önünde kazada otomobil takla attı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.11.2023 - 16:30, Güncelleme: 08.11.2023 - 18:52
 

Adliye önünde kazada otomobil takla attı

Arazi aracı ile park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kazada takla atarak ters dönen razi aracındaki iki kişi ile hafif ticari araçta bulunan 1 kişi yaralandı.
Kaza, Düzce Adliyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D-100 Karayolu Soğancı istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 81 ACY 375 plakalı Toyota marka arazi aracı Düzce Adliyesi önünde yeni park eden 14 ES 943 plakalı opel marka hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle arazi aracı takla atarak ters döndü. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle olay yerine acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada her iki araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalelerini kaza yerinde yaparak Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.  Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Diğer taraftan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca an be an kaydedildi. ,    
Arazi aracı ile park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kazada takla atarak ters dönen razi aracındaki iki kişi ile hafif ticari araçta bulunan 1 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce Adliyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D-100 Karayolu Soğancı istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan 81 ACY 375 plakalı Toyota marka arazi aracı Düzce Adliyesi önünde yeni park eden 14 ES 943 plakalı opel marka hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle arazi aracı takla atarak ters döndü. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesiyle olay yerine acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada her iki araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalelerini kaza yerinde yaparak Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

 Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Diğer taraftan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca an be an kaydedildi.

,

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.