Aç karnına mideyi rahatlatıyor! Bağırsakların benzini içecekler, kabızlığı önlüyor

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.12.2023 - 09:38, Güncelleme: 25.12.2023 - 09:38
 

Aç karnına mideyi rahatlatıyor! Bağırsakların benzini içecekler, kabızlığı önlüyor

Doğal sağlıklı içecekler, hastalıklardan korurken fitlik sağlıyor. Peki aç karnına tüketildiğinde bağırsakları çalıştıran içecekler neler?
Kışın kondisyonunuzu tehlikeye atmasına izin vermeyin. Kışın soğuğu yaklaşırken, kilo verme yolculuğunuza dikkatli bir şekilde başlayın.   Kış ayları farklı lezzetler tatmak için gerçekten de en iyi aylardır ancak kalori alımınızı kontrol edin ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışın. Kış aylarında kilo verme rutininizi destekleyen sağlıklı içeceklerin sıcaklığıyla kendinizi şımartın. YEŞİL ÇAY Kış aylarında 1 bardak yeşil çay yudumlamak sıcaklık getirir. Bu bitkisel çayın, kilo vermeye büyük ölçüde yardımcı olan bileşiklere sahip olduğu söyleniyor. Yağların parçalanmasına yardımcı olan ECGC enzimleri ve kafein içerir. Yeşil çay tüketmek metabolizmanızı hızlandırır ve kilo verme yolculuğunuzu destekler. LİMONLU BAL SUYU Limonlu ballı su kilo verme konusunda mucizevi faydalar içerir. Ilık suya iki damla limon ve 1 yemek kaşığı bal ekleyin. Bu sıcak içeceği sabahın erken saatlerinde yudumlamak, kilo vermenin mükemmel bir yoludur. Limonlu ballı su iştahı azaltır ve bağırsak hareketlerini düzenler. Limon doğal bir detokslayıcıdır ve onu bal ile birleştirmek kilo vermenize yardımcı olur.
Doğal sağlıklı içecekler, hastalıklardan korurken fitlik sağlıyor. Peki aç karnına tüketildiğinde bağırsakları çalıştıran içecekler neler?

Kışın kondisyonunuzu tehlikeye atmasına izin vermeyin. Kışın soğuğu yaklaşırken, kilo verme yolculuğunuza dikkatli bir şekilde başlayın.

 

Kış ayları farklı lezzetler tatmak için gerçekten de en iyi aylardır ancak kalori alımınızı kontrol edin ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışın. Kış aylarında kilo verme rutininizi destekleyen sağlıklı içeceklerin sıcaklığıyla kendinizi şımartın.

YEŞİL ÇAY

Kış aylarında 1 bardak yeşil çay yudumlamak sıcaklık getirir. Bu bitkisel çayın, kilo vermeye büyük ölçüde yardımcı olan bileşiklere sahip olduğu söyleniyor.

Yağların parçalanmasına yardımcı olan ECGC enzimleri ve kafein içerir. Yeşil çay tüketmek metabolizmanızı hızlandırır ve kilo verme yolculuğunuzu destekler.

LİMONLU BAL SUYU

Limonlu ballı su kilo verme konusunda mucizevi faydalar içerir. Ilık suya iki damla limon ve 1 yemek kaşığı bal ekleyin. Bu sıcak içeceği sabahın erken saatlerinde yudumlamak, kilo vermenin mükemmel bir yoludur.

Limonlu ballı su iştahı azaltır ve bağırsak hareketlerini düzenler. Limon doğal bir detokslayıcıdır ve onu bal ile birleştirmek kilo vermenize yardımcı olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.