Abi kardeş kavgası kanlı bitti

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.08.2023 - 19:14, Güncelleme: 20.08.2023 - 19:14
 

Abi kardeş kavgası kanlı bitti

Akçakoca ilçesinde abi ve kardeş arasında başlayan yer kavgası, kanlı bitti. Bir kişi, yer davasında uzlaşma sağlayamadığı abisini öldürürken, yeğenini ise yaraladı.
  Olay Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önce Sezgin K. ile ağabeyi Hasan K. arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Hasan Kaplan, tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, Hasan Kaplan’ın yanına gelen kardeşi Sezgin K., ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin K., yanından bulunan 2 silahla abisi Hasan Kaplan’a ve yeğeni Kenan K.’ya ateş açtı.  Olayda Hasan Kaplan ağır yaralanırken, yeğeni Kenan K. ise hafif yaralandı. Olayı görenlerin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Hasan ve Kenan K. yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.   Hasan Kaplan, hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Kenan Kaplan’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.   Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan Sezgin Kaplan’ın yakalanması için ise Akçakoca İlçe Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.   Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Kaplan’ın, Düzce PTT’den emekli olduğu öğrenildi.
Akçakoca ilçesinde abi ve kardeş arasında başlayan yer kavgası, kanlı bitti. Bir kişi, yer davasında uzlaşma sağlayamadığı abisini öldürürken, yeğenini ise yaraladı.

  Olay Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önce Sezgin K. ile ağabeyi Hasan K. arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Hasan Kaplan, tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, Hasan Kaplan’ın yanına gelen kardeşi Sezgin K., ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin K., yanından bulunan 2 silahla abisi Hasan Kaplan’a ve yeğeni Kenan K.’ya ateş açtı.

 Olayda Hasan Kaplan ağır yaralanırken, yeğeni Kenan K. ise hafif yaralandı. Olayı görenlerin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Hasan ve Kenan K. yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

  Hasan Kaplan, hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Kenan Kaplan’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

  Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan Sezgin Kaplan’ın yakalanması için ise Akçakoca İlçe Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.

  Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Kaplan’ın, Düzce PTT’den emekli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.