ABD'li isimden skandal sözler: İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.04.2024 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2024 - 10:46
 

ABD'li isimden skandal sözler: İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti.
Gazze'de katliam yapan İsrail, Yahudilikten gerekçeler sunarken ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson da "İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür" dedi. Amerikan Fox News'a katılan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti. İsrail için ayrılan yardım fonuna ilişkin soru sorulması üzerine Johnson, "Sanırım çoğu insan bu fonun gerekliliğini anlıyor. İsrailliler varoluşları için savaşıyor. İnançlı olanlarımız için, İsrail'in yanında durmamız İncil'deki bir öğüttür. Biz yapacağız ve onlar galip gelecektir" dedi. Kendisi de Evanjelist tarikat mensubu olan Johson'ın skandal sözleri, "ABD ve İsrail din savaşı yürütüyor" yorumuna neden oldu.
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti.

Gazze'de katliam yapan İsrail, Yahudilikten gerekçeler sunarken ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson da " İsrail'in yanında durmak İncil'deki bir öğüttür" dedi.

Amerikan Fox News'a katılan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Hristiyanlar için İsrail'i korumanın İncil'de geçen buyruk olduğunu belirtti. İsrail için ayrılan yardım fonuna ilişkin soru sorulması üzerine Johnson, "Sanırım çoğu insan bu fonun gerekliliğini anlıyor.

İsrailliler varoluşları için savaşıyor. İnançlı olanlarımız için, İsrail'in yanında durmamız İncil'deki bir öğüttür. Biz yapacağız ve onlar galip gelecektir" dedi.

Kendisi de Evanjelist tarikat mensubu olan Johson'ın skandal sözleri, "ABD ve İsrail din savaşı yürütüyor" yorumuna neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.