ABD basını 'utanç verici' olarak yazdı: Biden'ın Orta Doğu politikası çöktü

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.11.2023 - 15:25, Güncelleme: 08.11.2023 - 15:25
 

ABD basını 'utanç verici' olarak yazdı: Biden'ın Orta Doğu politikası çöktü

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın İsrail meselesini çözmek için gerçekleştirdiği diplomatik gezileri utanç verici bir başarısızlık olarak nitelendiren ABD basını Biden'ın Orta Doğu politikasının çöktüğünü yazdı.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın geçtiğimiz günlerde İsrail meselesi için gerçekleştirdiği ziyaretler ABD basınında geniş yer buldu. ABD basını "Biden'ın Orta Doğu politikası çöktü" başlıklı dikkat çeken bir analize imza attı. "BLINKEN'IN TEK DUYDUĞU REDDEDİLMEYDİ" Blinken'ın Filistin'in kitlesel acılarını hafifletmek için yetersiz öneriler sunduğu belirtilen analizde, "Blinken'ın tek duyduğu reddedilmeydi. Bu Biden'ın Orta Doğu stratejisinin sonu anlamına gelen türden bir reddedilmeydi" ifadeleri kullanıldı. Blinken'ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde zor durumda kaldığı belirtildi. ABD'nin ateşkes karşıtı politika izlemesi halinde bölgesel bir krizin patlak vereceği ifade edilen analizde İsrail'i dizginleme konusunda isteksizliği sebebiyle ABD'nin dış politikada giderek yalnızlaştığına vurgu yapıldı. "ABD TUTARLI BİR POLİTİKA İZLEMELİ" Haberde, ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması için hala zamanın olduğu belirtilirken ABD'nin tutarlı bir politika izlemesi gerektiği yazıldı. İsrail'in Filistin'e yönelik kolektif saldırıları ABD'nin müttefikleriyle olan ilişkilerini parçaladığı belirtilirken "Filistinlileri bir kez daha Amerika'nın bölgesel düzen fantezilerine kurban etmenin ne kadar aptalca olduğu kanıtlandı" ifadeleri kullanıldı.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın İsrail meselesini çözmek için gerçekleştirdiği diplomatik gezileri utanç verici bir başarısızlık olarak nitelendiren ABD basını Biden'ın Orta Doğu politikasının çöktüğünü yazdı.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın geçtiğimiz günlerde İsrail meselesi için gerçekleştirdiği ziyaretler ABD basınında geniş yer buldu. ABD basını "Biden'ın Orta Doğu politikası çöktü" başlıklı dikkat çeken bir analize imza attı.

"BLINKEN'IN TEK DUYDUĞU REDDEDİLMEYDİ"
Blinken'ın Filistin'in kitlesel acılarını hafifletmek için yetersiz öneriler sunduğu belirtilen analizde, "Blinken'ın tek duyduğu reddedilmeydi. Bu Biden'ın Orta Doğu stratejisinin sonu anlamına gelen türden bir reddedilmeydi" ifadeleri kullanıldı.

Blinken'ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde zor durumda kaldığı belirtildi.

ABD'nin ateşkes karşıtı politika izlemesi halinde bölgesel bir krizin patlak vereceği ifade edilen analizde İsrail'i dizginleme konusunda isteksizliği sebebiyle ABD'nin dış politikada giderek yalnızlaştığına vurgu yapıldı.

" ABD TUTARLI BİR POLİTİKA İZLEMELİ"
Haberde, ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılması için hala zamanın olduğu belirtilirken ABD'nin tutarlı bir politika izlemesi gerektiği yazıldı.

İsrail'in Filistin'e yönelik kolektif saldırıları ABD'nin müttefikleriyle olan ilişkilerini parçaladığı belirtilirken "Filistinlileri bir kez daha Amerika'nın bölgesel düzen fantezilerine kurban etmenin ne kadar aptalca olduğu kanıtlandı" ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.