2 Otomobile zarar veren sürücü uyarıları dinlemedi

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.03.2024 - 22:31, Güncelleme: 09.03.2024 - 22:31
 

2 Otomobile zarar veren sürücü uyarıları dinlemedi

Motosiklet sürücüsü otomobile çarpıp başka bir otomobilin üstüne düştü. Zorlukla yerden kalkan ve ayakta durmakta zorlanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen başka bir motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.
Kaza akşam saatlerin Düzce şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre plakası bulunmayan ve kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Caddesi ile Namık Kemal Sokak kavşağında karşıya geçmek üzere olan Ömer Faruk L. İdaresindeki 34 CHU 295 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle havaya fırlayan motosiklet sürücüsü daha sonra Mehmet Akif Caddesi üzerinde seyir halindeki İrfan K.’nin kullandığı 41 DH 744 plakalı otomobilin motor kaportasına düştü. Kaza nedeniyle 2 otomobilde hasar oluşurken motor sürücüsü ise çevredekilerin yardımıyla düştüğü yerden kalktı. Olay yerine gelen bir başka motosiklet ile kaçtı. Kaza sonrası yolda araç kuyrukları oluşurken motosikletin kaçan sürücü şaşkınlığa neden oldu. Maddi hasarlı olarak kayıtlara geçen kaza sonrası araçları zarar gören otomobil sahipleri büyük çaresizlik yaşadı.
Motosiklet sürücüsü otomobile çarpıp başka bir otomobilin üstüne düştü. Zorlukla yerden kalkan ve ayakta durmakta zorlanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen başka bir motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.

Kaza akşam saatlerin Düzce şehir merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre plakası bulunmayan ve kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Caddesi ile Namık Kemal Sokak kavşağında karşıya geçmek üzere olan Ömer Faruk L. İdaresindeki 34 CHU 295 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle havaya fırlayan motosiklet sürücüsü daha sonra Mehmet Akif Caddesi üzerinde seyir halindeki İrfan K.’nin kullandığı 41 DH 744 plakalı otomobilin motor kaportasına düştü. Kaza nedeniyle 2 otomobilde hasar oluşurken motor sürücüsü ise çevredekilerin yardımıyla düştüğü yerden kalktı. Olay yerine gelen bir başka motosiklet ile kaçtı.

Kaza sonrası yolda araç kuyrukları oluşurken motosikletin kaçan sürücü şaşkınlığa neden oldu. Maddi hasarlı olarak kayıtlara geçen kaza sonrası araçları zarar gören otomobil sahipleri büyük çaresizlik yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.