12 yıldır muayenesiz, sigortasız motor, polisin elinde kaldı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.10.2023 - 12:14, Güncelleme: 13.10.2023 - 14:46
 

12 yıldır muayenesiz, sigortasız motor, polisin elinde kaldı

Muayenesi, sigortası olmayan motosiklet sürücüsü polisin takibi ile yakalandı. Motoru bağlanan sürücü, motoru bırakıp gitti.
Olay, sabah saatlerinde Çoban Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kavşaktan D-100 Karayoluna dönen 81 BT 784 plakalı motosiklet sürücüsünü gören trafik polisi, motosiklet üzerinde denetim yapmak istedi. Önce polisten kaçmaya çalışan sürücü kaçamayacağını anlayınca polis ile birlikte yolun kenarına motosikletini çekti. Motosiklet sürücüsü 12 yıldır muayensiz ve sigortasız bindiği motosikletini polise bırakarak olay yerinden ayrıldı. Polis motosiklet üzerinde yaptığı uygulamada muayenesinin, sigortasının 12 yıldır olmadığını fark etti. Bunun üzerine sürücüye muayene ve sigorta yaptırmamaktan cezai işlem uygulanırken Motosiklet yedi emin otoparkına çekildi.    Yetkililer ise Düzce’de alınan bütün önlemlere rağmen çok sık motosiklet kazaları yaşandığına dikkat çekerek, sigortasız ve muayenesiz binilen motorların karışacağı kazalarda maliyetlerinde sürücülere yansıdığını dile getirdiler. Trafik güvenliği açısından motosiklet sürücülerinin muayene ve sigortalarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini de dile getirdiler.
Muayenesi, sigortası olmayan motosiklet sürücüsü polisin takibi ile yakalandı. Motoru bağlanan sürücü, motoru bırakıp gitti.

Olay, sabah saatlerinde Çoban Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kavşaktan D-100 Karayoluna dönen 81 BT 784 plakalı motosiklet sürücüsünü gören trafik polisi, motosiklet üzerinde denetim yapmak istedi. Önce polisten kaçmaya çalışan sürücü kaçamayacağını anlayınca polis ile birlikte yolun kenarına motosikletini çekti. Motosiklet sürücüsü 12 yıldır muayensiz ve sigortasız bindiği motosikletini polise bırakarak olay yerinden ayrıldı. Polis motosiklet üzerinde yaptığı uygulamada muayenesinin, sigortasının 12 yıldır olmadığını fark etti. Bunun üzerine sürücüye muayene ve sigorta yaptırmamaktan cezai işlem uygulanırken Motosiklet yedi emin otoparkına çekildi. 

 

Yetkililer ise Düzce’de alınan bütün önlemlere rağmen çok sık motosiklet kazaları yaşandığına dikkat çekerek, sigortasız ve muayenesiz binilen motorların karışacağı kazalarda maliyetlerinde sürücülere yansıdığını dile getirdiler. Trafik güvenliği açısından motosiklet sürücülerinin muayene ve sigortalarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini de dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.