Gülben Ergen'den siyah beyaz kare
Yeni şarkısının hazırlıklarını tamamlayan Gülben Ergen, köpeği Gonca ile poz verdi. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in siyah beyaz yayınladığı kareler binlerce beğeni ve yorum aldı.
Gülben Ergen yoğun geçen kış sezonu boyunca konserden konsere koşmuştu. Ramazan ayında bu tempoya ara veren Gülben Ergen vaktini ailesine ayırdı. Günlerini İstanbul'daki evinde üç oğlu ve annesi ile geçirdi. Bu süre içinde stüdyoya girmek için de vakit bulan Ergen yeni şarkılar kaydetti.
Yaz başında bu yeni şarkıları dinleyicileriyle buluşturacağı müjdesini veren Gülben Ergen pozlarını paylaştı. Köpeği Gonca ile yer aldığı fotoğrafların siyah beyaz hallerini yayınlamayı tercih eden Gülben Ergen'in karelerine beğeni ve yorum yağdı. Gülben Ergen, köpeğini Gonca Vuslateri'nin aracılılığıyla barınaktan sahiplenmiş bu nedenle adını da Gonca koymuştu.
Yaz sezonu için hazırlıklarına başlayan Gülben Ergen hayranlarına "Sürprizlere hazırlıklı olun" diye seslendi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



