Gönül Günaydın Çabukoğlu'ndan 112 Değerlendirme
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu önderliğinde, çağrı karşılama personelinin de yer aldığı genel değerlendirme toplantısı başarıyla tamamlanmıştır.
Bu toplantıda, çağrı merkezi hizmetlerinin sayısal ve performans verileri titizlikle analiz edilmiş, hizmet süreçleri derinlemesine incelenmiştir. Değerlendirme sürecinde, hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi, çağrı karşılama işlemlerinin etkinliği ve verimliliği ile vatandaş memnuniyetinin artırılması gibi önemli meselelere odaklanılmıştır.

İşlevsel bir diyalog ortamında geçen toplantı sırasında mevcut uygulamalar değerlendirilmiş, mevcut sistemlerin iyileştirilmesi ve yenilikçi geliştirmeler için öneriler tartışılmıştır. Toplantının amacı, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin sunduğu hizmetleri daha etkin ve yüksek kalitede gerçekleştirmek suretiyle vatandaşın acil durumlardaki ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde güçlendirmek olmuştur.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



