Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

Yerel seçimlerde İYİ Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Keleş seçim çalışmalarını Hür Haber Gazetesi mikrofonlarına anlattı.
Ekleme Tarihi: 17.03.2024 - 18:08

Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

Yerel seçimlerde İYİ Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Keleş seçim çalışmalarını Hür Haber Gazetesi mikrofonlarına anlattı.
1/4
Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

Mehmet Keleş her seçimin zor olduğunu ancak seçimleri kazanmaya çok yakın olduklarını dile getirdi. İYİ Parti Belediye başkan adayı Keleş, şehirde daha önceki dönemlerde yarım kalan çalışmaların yanı sıra dökülen yıkılanları da yapmak için aday olduğunu dile getirdi. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti belediye başkan adayı olan Mehmet Keleş, 5 aydır devam eden seçim çalışmalarını değerlendirdi. Keleş, her seçim zordur diyerek şöyle konuştu; “Seçim çalışmalarında bayağı bir yol kat ettik. Artık 2., 3. Kez şehir merkezini dolaşıyoruz. Hedefimiz herkese ulaşmak, herkesle görüşmek. Her şey gayet iyi gidiyor. İnşallah bir kaza bela almadan 31 Mart gününe ulaşacağız.”

2/4
Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

“Şehrin kırıklarını döküklerini onarmaya, yarım klanları yapmaya geliyoruz”Mehmet Keleş, şehirde hizmet anlamında ciddi eksiklikler olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Bu Şehirde Belediye Başkanlığı yaptık. Tabii ki eksiklerimiz oldu, yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var, yapmak için başlayıp yarım kalan henüz bitiremediklerimiz var. Belediye başkan adayı olmamızın nedenlerinden bir tanesi de yarım kalan işlerimizi tamamlamak. Düzce'nin ciddi hizmet eksiğinin olduğunu görüyoruz, duyuyoruz. Özellikle hava kirliliğinden şikâyet edenler var. Ulaşımdan şikâyet edenler var. İçme suyundan şikayet edenler var. Yine altyapıda eksiklikler var. Mahallelere verilen sözlerin büyük bir bölümü tutulmamış. Bunlarla ilgili bir büyük şikayetler var. Bunları duyuyoruz. Bu şikayetlere göre çözüm yolları üretmek, bu süreçte önemliydi. Bunlardan yola çıkarak daha ciddi projeler hazırladık. Geçen hafta da proje tanıtımımızı yaptık. Bizim insanımızın sorunlarını gidermek birinci önceliğimiz. En acil olandan başlamak suretiyle hemen hizmetleri yapmaya başlayacağız. Bu süreçte Düzce'nin derlenip toparlanması lazım. Geçmişte yapılan hizmetlerin büyük bir kısmı yok edilmiş, imar edilmemiş, bakılmamış. O güzelim kaldırım taşları büyük bir kısmı kırılmış, dökülmüş, asfaltların büyük bir kısmı yok olmuş, deforme olmuş. Parklar ciddi bakımsız. Ben bir yerlere gidiyorum, bir sorun dile getiriyorum. Hemen koşup oraya düzeltiyorlar Düzce'yi derleyip toparlıyorlar. Seçimlere 15 gün kala yapılan çalışmalar, sorunları örtmeye yönelik çalışmalar geçici olarak yapılmış gibi göstermeleri halkımız ne derece görüyor. Bu saatten sonra geçmiş olsun.”

3/4
Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

“Her seçim zordur ama bu seçimin galibi ben olacağım” Geçmişte defalarca seçime girmiş, 2 defa seçim kazanmış eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her seçim öneminin zor oluğunu belirterek; “Aslında söyleyeyim seçim her zaman zordur. Kazanmak kolay değildir. Çalışmak, koşturmak, herkese ulaşmak, herkesi dinlemek lazım. İnsanları sorunlarını çözebileceğinize inandırmak lazım. Ben bu şehirde tanınmayan yabancı birisi değilim. Benim ne yapacağımı Düzceliler çok iyi bilir. Kendimle alakalı çok büyük endişe görmüyorum. Açıkçası teşkilatımızın da bu noktada yardımlarını görüyorum. 7 Aydır sahada koşturuyorlar. Başta Yunus Özay Er ve teşkilatımız sürekli olarak sahada ve koşturuyor. Zaten Yunus Bey seçim çalışmalarına başlarken şehirde yoklama yapıyor. Seçimleri en kolay kimle kazanırız diye.

4/4
Mehmet Keleş; “Döküleni yıkılanı yapmaya geliyoruz”

Araştırma yaparken Mehmet Keleş ismini görünce beni aday olarak göstermeye karar veriyor. O günden beri birlikte sahada adım atmadık yer, çalmadık kapı bırakmadık 31 Mart akşamı mutlu sona ulaşacağımıza da eminim seçimi biz kazanacağız” diye konuştu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.