Hasan Şengüloğlu ve Faruk Özlü’den Düzcelilere teşekkür

Faruk Özlü; “Oy verene de vermeyene de kapımda gönlümde açık”
Ekleme Tarihi: 01.04.2024 - 15:56

Hasan Şengüloğlu ve Faruk Özlü’den Düzcelilere teşekkür

Faruk Özlü; “Oy verene de vermeyene de kapımda gönlümde açık”
1/1
Hasan Şengüloğlu ve Faruk Özlü’den Düzcelilere teşekkür

Seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre Belediye başkanlığını açıklayan Faruk Özlü ve AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, teşekkür konuşması yaptı. Belediye başkanları, Belediye, il genel meclis üyelerinin, muhtarların ve ihtiyar heyetlerinin belirlendiği yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte AK Parti adayı ve Belediye başkanı Faruk Özlü, belediye önünde bulunan çadırda konuşma yaptı. Konuşmasında Faruk Özlü, Düzcelilere teşekkür ederek, kendisine oy verenlerinde vermeyenlerinde belediye başkanı olacağını kapılarının ve gönlünün bütün Düzcelilere açık olduğunu söyledi. Seçim döneminde vaadi olan 100 projenin hayata geçirilmesi için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağının da altını çizen Faruk Özlü, Düzce’yi dünyanın en gelişmiş şehirleri arasına sokmaya kararlı olduğunun da altını çizdi. Faruk zölü konuşmasında ayrıca seçim döneminde manipülasyonlardan sahte anketlere kadar birçok olumsuzlukla mücadele etiklerini belirterek bütün yaşananlara rağmen Düzcelilerin çalışmaya, dürüstlüğe oy verdiğini ve kendisini seçtiklerini de dile getirdi. “Başkanımız Faruk Özlü, hemen çalışmalara başlayacak” AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise konuşmasında Düzcelilerin doğru insana oy verdiklerinin altını çizerek, Faruk Özlü’nün seçim vaadlerini zaman kaybedetmeden yerine getirmeye başlayacağının söyledi. Hasan Şengüloğluı ayrıca seçim döneminde yoğun çalışan teşkilat mensuplarına da teşekkür etti

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.