Düzce'de Koroner Anjiyo Açıldı

Düzce’de kroner anjiyografi yapılmaya başlandı.Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde bir ilk.
Ekleme Tarihi: 12.08.2025 - 17:16

Düzce'de Koroner Anjiyo Açıldı

Düzce’de kroner anjiyografi yapılmaya başlandı.Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde bir ilk.
1/3
Düzce'de Koroner Anjiyo Açıldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde 70 milyon TL yatırım yapılarak koroner anjiyografi yapılmaya başlandı.

2/3
Düzce'de Koroner Anjiyo Açıldı

Düzce’de sağlık yatırımları tek tek hayata geçiyor. 2023 yılında yatırımına başlanılan ve 70 milyona mal olan kroner anjiyografi ünitesi hizmete girdi.Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan tedavi artık Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde de tedaviye başladı.

3/3
Düzce'de Koroner Anjiyo Açıldı

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Şehrimizde kalp ve damar hastalıklarında hizmet sunumu kapasitesi artıracak olan Anjiyografi cihazı ve 6 yataklı Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, 7 yataklı Kalp ve Damar Cerrahisi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi ve 2 salonlu KVC ameliyathanesi hizmete girdi. Yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.