Askıda ekmeğe yoğun ilgi

Düzce’de ekmek fiyatları zamlanınca Hüma Aktar, ekmeği askıya çıkartma kararı aldı.
Ekleme Tarihi: 15.02.2024 - 15:27

Askıda ekmeğe yoğun ilgi

Düzce’de ekmek fiyatları zamlanınca Hüma Aktar, ekmeği askıya çıkartma kararı aldı.
1/3
Askıda ekmeğe yoğun ilgi

Kendisinden ekmek parası istemek için gelenlerin artması üzerine başladığı askıda ekmek uygulamasına yoğun ilgi olduğunu belirten aktar Tuncay Arslan; “Ekmek alamayanlar burada askıdaki ekmeği alıyorlar. Hem onların hem de askıya ekmek verenlerin birbirinden haberi olmuyor” dedi.

2/3
Askıda ekmeğe yoğun ilgi

Ekmek fiyatları Düzce’de yılbaşında zamlandı. Ekmek 8 TL’den satılmaya başladı. Ekmeğe gelen zamlar sonrası Düzce’de Huma Aktar Tuncay Arslan, Askıda ekmek uygulamasına başlattı. İşyerinin kapısına ekmek parası için gelenlerin talebi ile başladığı uygulamayı daha çok öncesinden başlattığını ancak ekmeğe son gelen zamlarla vatandaşların alım gücünün azaldığını bunun içinde vatandaşlara yardımcı olmak için uygulamayı yeniden hayata geçirdiğini söyledi. Askıda ekmek uygulamasını marketlerin, bakkalların yaptığını ancak aktar olarak pek yapanına rastlamadığını belirterek; “Aktar olarak askıda ekmek uygulaması yapan pek fazla esnaf arkadaş yok. Bizim amacımız bu noktada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ekmeğe kolay ulaşmalarını sağlamak. Uygulamamız hem askıya ekmek koyanlar hemde askıda ekmek alanlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor” dedi.

3/3
Askıda ekmeğe yoğun ilgi

“Askıya ekmek bırakmak için Huma Aktara uğrayabilirsiniz” Tuncay Arslan; “Askıda ekmek uygulamasına katkı sağlamak için Atatürk Bulvarı üzerinde dükkanımıza vatandaşlar uğrayabilir. Burada askıya ekmek bırakabilirler. Ayrıca Huma aktardan alışveriş yaparken de askıya ekmek bırakılabiliyor” diye konuştu.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.