Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
20 Aralık 2023 - 11:54

Düzce’nin sağlıkta bir eksiği daha kapandı

Düzce’de sağlık alanında Düzcelilerin uzun zamandır beklediği müjde geldi. Kalp Merkezi’nin haberini akşam saatlerinde Düzce Milletvekili Ercan Öztürk verdi. Düzce’deki sağlık alanındaki yenilikler böylece devam ediyor.

0 Paylaşım
Düzce’nin sağlıkta bir eksiği daha kapandı

Düzce’de son dönemde sağlık alanında yaşanan kadro ve cihaz takviyeleri, Ağız ve Diş Hastanesi, Muncurlu’da çocuk acil ve yoğun bakımı ile kadın doğum servisi gibi yaşanan gelişmelerin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde daha önce ülke gündemine de taşınan önemli bir eksiklik görülen anjiyo cihazına kavuştu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılında ön ruhsatı verilen devlet hastanesi içinde ‘Kalp Merkezi’ne Düzce nihayet kavuştu. Müjdeli haberi AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk sosyal medya hesabından verdi.

Ercan Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Uzun süredir beklediğimiz, Kalp Merkezimiz için ilk adım olan Anjiyo Cihazımız Düzce Atatürk Devlet Hastanemize geldi. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” 

#Düzce #Milletvekili Ercan Öztürk #Atatürk Devlet Hastanesi #Kalp Merkezi #Düzce haber

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!