Düzce'nin kentsel dönüşümü Bakanlıkla masada: Devam eden ve planlanan çalışmalar görüşüldü
Düzce'deki kentsel dönüşüm çalışmaları, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp'in de yer aldığı görüşmede ele alındı. Buluşmada kentte devam eden ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Düzce'de devam eden ve planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmede değerlendirildi.
Düzce Mutfak Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmada, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Osman Altınışık ile bir araya gelindi.

Devam eden ve planlanan çalışmalar ele alındı
Görüşmenin ana gündemini Düzce'nin kentsel dönüşüm süreci oluşturdu. Kentte devam eden çalışmalar ile önümüzdeki süreç için planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Buluşma, Düzce'de son dönemde gündeme gelen dönüşüm projelerinin ardından gerçekleşti. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de geçtiğimiz günlerde kent merkezinde devam eden ve planlanan dönüşüm çalışmalarına ilişkin yeni ayrıntıları açıklamıştı.
Düzce'nin dönüşüm süreci değerlendirildi
Görüşmede Düzce'nin dönüşüm sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılırken, kentte yürütülen ve planlanan çalışmalar üzerine görüşler paylaşıldı.
Buluşmanın ardından Düzce'ye yönelik destekleri dolayısıyla Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Osman Altınışık'a teşekkür edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.
Düzce /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Genç yaşta kuyumculuktan medyaya, turizme uzanan dikkat çeken büyüme: Cahit Vuruş'un yatırım modeli ne?




Son Haberler
Düzce'nin kentsel dönüşümü Bakanlıkla masada: Devam eden ve planlanan çalışmalar görüşüldü



