Düzceli sporcu Azra Coşkun Türkiye 2.’si oldu
Türkiye Karate Premier Ligi 1. etap müsabakalarında Düzceli sporcu Azra Coşkun, Ümit Bayan Kata kategorisinde Türkiye 2.’si olarak önemli bir başarı elde etti.
Türkiye Karate Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan Ümit-Genç-U21 Yaş Premier Ligi 1. Etabı, İstanbul’da tamamlandı.Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyonda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular kıyasıya mücadele etti.

Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalarda Sabri Kıroğlu Spor Kulübü sporcusu Azra Coşkun, Ümit Bayan Kata kategorisinde üstün performans sergileyerek Türkiye 2.’si oldu.

Elde ettiği bu önemli derece ile dikkatleri üzerine çeken Düzceli sporcu, Premier Lig’in ilerleyen etapları öncesinde önemli bir avantaj yakaladı.Başarılı performansıyla hem kulübünü hem de Düzce’yi gururlandıran Azra Coşkun’un, önümüzdeki etaplarda da iddiasını sürdürmesi bekleniyor.

Düzce’de spor alanındaki gelişmeleri takip etmek için: Düzce Haber
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Düzce’deki dehşet görüntülerinde yeni gelişme: Olayın nedeni ortaya çıktı




Son Haberler
DÜZCE’DE GÜNDEM OLAN OLAYDA VALİLİK NOKTAYI KOYDU: “KİMLİKLERİNE YÖNELİK SALDIRI DEĞİL”



