Düzce’de Yüksel Danışmaz hayatını kaybetti
Düzce’de Yüksel Danışmaz hayatını kaybetti. Danışmaz’ın cenazesi 22 Ağustos Cumartesi günü Hamidiye Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Düzce’de Yüksel Danışmaz hayatını kaybetti. Danışmaz’ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini üzdü.
Merhum Remzi Danışmaz’ın eşi olan Yüksel Danışmaz; merhum Şükrü Danışmaz ile Ali Danışmaz’ın yengesi, Murat Danışmaz, Ayşe Ak ve Beyzanur Akyel’in annesi, Erol Ak ile Anıl Akyel’in kayınvalidesiydi.
Cenazesi 22 Ağustos’ta
Merhume Yüksel Danışmaz’ın cenazesi, 22 Ağustos 2026 Cumartesi günü saat 12.15’te Hamidiye Mahallesi Kavala Sokak No:24’teki evinin önünde helallik alınmasının ardından Hamidiye Mahallesi 60 Evler Camii’ne getirilecek.
Danışmaz, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Düzce’de açıklanan diğer güncel vefat ve cenaze duyurularına Düzce vefat edenler sayfasından ulaşılabilir.
Düzce Hür Haber olarak merhume Yüksel Danışmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Düzce /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Düzce’deki dehşet görüntülerinde yeni gelişme: Olayın nedeni ortaya çıktı




Son Haberler
Düzce’de Yüksel Danışmaz hayatını kaybetti



