Düzce’de Ümmühan (Hayriye) Gülaçtı vefat etti
Aziziye Mahallesi halkından Ümmühan (Hayriye) Gülaçtı hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi 17 Mayıs Pazar günü toprağa verilecek.
Düzce’de Ümmühan (Hayriye) Gülaçtı vefat etti
Aziziye Mahallesi halkından, Düverdüzü Köyü sakinlerinden Ümmühan (Hayriye) Gülaçtı’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Merhume; merhum Ali Çengel’in kızı, Salih, Halil, Durmuş, Abdullah ve Nevriye Çengel’in ablaları, Mansur Gülaçtı’nın eşi, Şükran Akın, Mustafa ve Gültekin Gülaçtı’nın anneleriydi.
Edinilen bilgilere göre merhumenin cenazesi 17 Mayıs 2026 Pazar günü saat 12:00’de Aziziye Mahallesi’ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Aziziye Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Aziziye Mahalle Mezarlığı’nda defnedilecektir.
Hür Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Hür Haber ailesi olarak sabırlar dileriz.
Bilgilendirme
Düzce’de vefat eden vatandaşlara ait güncel vefat haberleri ve cenaze bilgileri Hür Haber’de düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Güncel Düzce vefat edenler listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



