Düzce'de Tasarruf Eden az ödeyecek
Yeni uygulama Tasarruf Eden az ödeyecek.İşte tüm detaylar ve ayrıntılar duzcehurhaber.com 'da
Düzce dahil Türkiye genelinde Yeni uygulama ile birlikte şehirlerde yaşayan vatandaşların doğalgaz faturaları, iklim koşulları ve tüketim alışkanlıklarına göre şekillenecek.
Soğuk iklim bölgeleri için öngörülen yüksek tüketim kotası sayesinde, bu alanlarda yaşayanlar belirli bir sınıra kadar daha fazla doğalgaz kullanabilecekler. Ilıman iklim bölgelerinde ise tüketim sınırı daha düşük olacak.Kademeli tarife sistemi enerji tasarrufunu teşvik etmeyi ve kullanım alışkanlıklarını düzenlemeyi hedefliyor. Tüketim limitlerini aşan kullanıcılar ise daha yüksek fiyatlar ödeyecekler. Bu, hem israfın önlenmesine hem de devletin enerji sübvansiyonlarına yönelik harcamalarının azaltılmasına katkıda bulunacak.
Ancak hükümetin sübvansiyonları azaltma yolunda adımlar attığı ve bu durumun özellikle kış aylarında gelir düzeyi düşük hanelerde faturaların yükselmesine sebep olabileceği de öne sürülmektedir.Vatandaşların daha bilinçli bir enerji tüketimi yapmaları beklenirken, tasarruf yapmayan kişiler için fatura bedellerinin artacağı bir sistem öngörülüyor.
Eskişehir /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı




