Düzce’de içme suyu hatları değişecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2021 - 15:49, Güncelleme: 26.08.2021 - 15:49
 

Düzce’de içme suyu hatları değişecek

2 ayrı arızaya eş zamanlı müdahale.Düzce’de içme suyu hatları değişecek
Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, iki ayrı noktadaki içme suyu ana isale hattında meydana gelen arızayı 3 iş makinesi 5 kamyon 20 personel ile anında müdahale ederek giderdi.Düzce Belediyesi Haydar Gördebil ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan içme suyu ana hatlarında meydana gelen su patlağı arızasına anında müdahale etti. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan ekipler, iki arızaya da eş zamanlı olarak müdahale etti. 500’lük polietilen boruların iki metrelik bölümlerini deplase yapan ekipler boruları da yeniledi.3 iş makinesi 5 kamyon 20 personel arızalara anında müdahale ederek Düzcelileri susuz bırakmamak için çalıştı. Boruların tamir edilmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kazılan yolda asfalt çalışması yaparak sürücülerin mağduriyet yaşamasını engelledi.Düzce Belediyesi uzun süredir değişmeyen ve deforme olan içme suyu hatlarını değiştirmek için ihaleyi bekliyor. DSİ ve İller Bankasıyla koordineli bir şekilde çalışma yürüten Düzce Belediyesi ihalenin yapılmasının ardından içme suyu hatlarını tamamen değiştirerek arıza sayısını minimum seviyeye indirecek.
2 ayrı arızaya eş zamanlı müdahale.Düzce’de içme suyu hatları değişecek

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, iki ayrı noktadaki içme suyu ana isale hattında meydana gelen arızayı 3 iş makinesi 5 kamyon 20 personel ile anında müdahale ederek giderdi.Düzce Belediyesi Haydar Gördebil ve Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan içme suyu ana hatlarında meydana gelen su patlağı arızasına anında müdahale etti.

Kısa süre içinde olay yerine ulaşan ekipler, iki arızaya da eş zamanlı olarak müdahale etti. 500’lük polietilen boruların iki metrelik bölümlerini deplase yapan ekipler boruları da yeniledi.3 iş makinesi 5 kamyon 20 personel arızalara anında müdahale ederek Düzcelileri susuz bırakmamak için çalıştı.

Boruların tamir edilmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kazılan yolda asfalt çalışması yaparak sürücülerin mağduriyet yaşamasını engelledi.Düzce Belediyesi uzun süredir değişmeyen ve deforme olan içme suyu hatlarını değiştirmek için ihaleyi bekliyor. DSİ ve İller Bankasıyla koordineli bir şekilde çalışma yürüten Düzce Belediyesi ihalenin yapılmasının ardından içme suyu hatlarını tamamen değiştirerek arıza sayısını minimum seviyeye indirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.