Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
15 Eylül 2025 - 21:39

Düzce'de Dumansız Nefes Kampanyası Başladı

Düzce Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Sigarayı Bırakma Kampanyası" çerçevesinde "Nefesiniz Dumansız, Hayatınız Sağlıklı" temalı bir seminer gerçekleştirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Düzce'de Dumansız Nefes Kampanyası Başladı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Uzm. Dr. Sultan İlay Tunçez ve Psikolog Serhat Erdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Tunçez ve Erdoğan sunumlarında sigaranın insan sağlığı üzerindeki yıkıcı etkilerini anlattı. Akciğer hastalıklarından kalp ve damar rahatsızlıklarına, kanser riskinden yaşam kalitesinin düşmesine kadar pek çok konuda katılımcılar bilgilendirdi.Seminerin sonunda, sigarayı Bırakma Polikliniği Aracı hizmet vererek katılımcılara karbonmonoksit ölçümü yaptı.

Eskişehir /Merkez
#Düzce #Müdürlüğü

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!